Economie

Groninger Ondernemers Academy: gratis Facebooktraining

Veel draait om Facebook tegenwoordig, en ook op het gebied van zichtbaarheid en advertenties. Om die reden organiseert de Groninger Ondernemers Academy aanstaande maandag 21 december ’s avonds vanaf zeven uur een gratis online training voor Groninger ondernemers.


Leestijd: 1 minuut

Groninger Ondernemers Academy: gratis Facebooktraining
Groninger Ondernemers Academy: gratis Facebooktraining

In deze lockdown is het volgens de Groninger Ondernemers Academy opnieuw uitzoeken welke mogelijkheden er voor ondernemers zijn. "Een tijd met veel onzekerheden, maar wellicht ook een tijd waarin je nadenkt over hoe straks weer verder. Misschien ben je bezig om nieuwe ideeën uit te werken of zet je inmiddels vol in op online verkopen. Misschien ben je meer dan ooit actief op de socials, of is dit voor jou de tijd om je daarin te verdiepen?", aldus de initiatiefnemers. 
 
Deze extra online training gaat in op het gebruik van Facebook in ondernemingen. Het is geschikt voor de beginner en ook de al wat gevorderde gebruiker. "Hoe bereik je straks (of nu) jouw doelgroep en creëer je meer naamsbekendheid. Hoe zet je facebook in om gericht te adverteren? Je krijgt veel tips & tricks en leert hoe je een campagne opzet middels Facebook Business Manager."

Deelname is gratis, aanmelden noodzakelijk via onderstaande button. Deze training wordt verzorgd door Triple Pro.

Aanmelden: Klik hier