Economie

Groot Kroton Beach volleybaltoernooi voor Groningse bedrijven

Een hele dag lekker sporten en tijd om te netwerken, te ontspannen en bij te praten. Dat kunnen de deelnemers van het jaarlijkse Kroton beachvolleybaltoernooi aan de Hoornse Plas. Dit grootste bedrijven-volleybaltoernooi van Groningen wordt vrijdag 30 juni voor de dertigste keer gehouden en georganiseerd in samenwerking met Bedrijvenvereniging WEST.


Leestijd: 1 minuut

Bedrijvenvereniging WEST: Beachvolleybal aan Hoornse Plas
Bedrijvenvereniging WEST: Beachvolleybal aan Hoornse Plas

Het Kroton Beach op vrijdag 30 juni staat in het teken van de ‘ondernemersgeest’. Dit bedrijventoernooi biedt de perfecte gelegenheid voor bedrijven en hun medewerkers om als team te groeien en in teamverband vaardigheden op het zand in de strijd te gooien. Na afloop van het toernooi kun je met de andere bedrijven en ondernemers in contact komen tijdens de informele netwerkborrel. In het verleden hebben meer dan 70 teams deelgenomen aan dit toernooi en de organisatie hoopt dat aantal dit jaar nog verder te verhogen. De organisatie is in handen van de studentenvolleybalvereniging Kroton.

Meedoen? Stel jullie team samen met 4 personen* en strijd mee in niveau hoog, midden of laag. Ieder bedrijf mag met meerdere teams meedoen. Op de dag zelf kun je je melden vanaf 14.00 uur. Om 14.30 uur beginnen de eerste wedstrijden. Rond 18.00 uur is het toernooi afgelopen, waarna er een prijsuitreiking zal plaatsvinden met mooie prijzen! De kosten per team zijn 100 euro. Dit is inclusief een borrelpakket voor tijdens de informele netwerkborrel na afloop van het toernooi.

Net als andere jaren vindt het toernooi plaats aan de Hoornse Plas, vlak naast Kaap Hoorn. Opgeven kan uiterlijk tot 25 juni 2023. Vragen? Stuur dan een email naar beach@kroton.nl.

*Het meenemen van extra spelers is toegestaan, maar in de organisatie wordt rekening gehouden met 4 personen per team (denk aan drankjes en prijzen).

Kroton Beach WEST wordt mede ondersteund door alle bedrijvenverenigingen in de gemeente Groningen.