Economie

Groningse TriplePro blij met overname van Regeltante

Een goede regeltante kan zeer waardevol zijn voor ondernemingen en instellingen. Dat idee hebben ze in elk geval wel bij het Groningse marketingbureau TriplePro Online Marketing. Daar hebben ze nu letterlijk een regeltante in huis, want het betreft het eveneens in Groningen gevestigde social media bureau Regeltante 2.0 dat door TripleTro Online Marketing is overgenomen.


Leestijd: 1 minuut

Deze strategische overname, die officieel wordt voltooid op 1 maart 2024, markeert een significante uitbreiding van TriplePro’s expertise en dienstverlening in de snelgroeiende wereld van social media, zo laat het bedrijf weten.

Regeltante, opgericht in 2018 en met klanten als Bruna, ReadShop, Vic en Blush & Clear clinic, wordt onderdeel van TriplePro. Deze samenwerking belooft een versterking van het aanbod op het gebied van content creatie, organisch advies, beheer, en advertenties, alsook interim social media oplossingen voor organisaties.

“Met de overname door TriplePro kan ik verder groeien met mijn bedrijf als afdeling binnen TriplePro en kan ik de mogelijkheden van een full-service bureau toevoegen aan de dienstverlening voor mijn klanten,” zegt Maxime, eigenaresse van Regeltante 2.0.

Deze gevoelens worden gedeeld door Dennis, oprichter en directeur van TriplePro: ” Deze overname past uitstekend binnen de strategie van TriplePro om onze full-service dienstverlening uit te bouwen, met een enorm ambitieuze ondernemer erbij.”