Economie

Partnerbijdrage

Groots genieten van een zonnige vakantie in Frankrijk

Frankrijk is een van de meest geliefde vakantielanden en dat is niet zonder reden. Wie op zoek is naar een vakantie die alles in zich heeft om groots te genieten, vindt in la douce France de perfecte bestemming. Frankrijk biedt alles wat een vakantieganger zich kan wensen. Zon, zee, strand, glooiende landschappen, indrukwekkende bergketens, kastelen, een gastronomische keuken en mooie wijnen. Iedere regio in Frankrijk kent haar eigen geweldige natuur en door het hele land zijn er prachtige historische bouwwerken te vinden. In het zuiden van Frankrijk zijn er bijvoorbeeld diverse overblijfselen uit de Romeinse tijd, zoals de triomfboog van Orange en het amfitheater van Nimes. Groot voordeel is dat het land dichtbij is en daarom uitstekend te bereizen. Bovendien heeft Frankrijk een fijnmazig netwerk van wegen. Over de autosnelwegen, nationale en lokale wegen is iedere gewenste bestemming goed te bereiken.


Leestijd: 2 minuten

Groots genieten van een zonnige vakantie in Frankrijk
Groots genieten van een zonnige vakantie in Frankrijk

Dat geldt bijvoorbeeld voor een van de luxe vakantieparken in Frankrijk van FranceComfort, gelegen in Midden- en Zuid-Frankrijk. In de Poitou-Charentes, de Provence en de Languedoc beheert en verhuurt FranceComfort vakantiehuizen die uitblinken in luxe en comfort. Ook in de Dordogne en Aquitaine-Gironde zijn er mooie villa’s gesitueerd. Jong en oud vinden er alle eigentijdse faciliteiten die een gezinsvakantie compleet maken. De gastvrijheid begint direct bij aankomst. Bij iedere receptie worden de gasten verwelkomd door medewerkers die Engels én Nederlands spreken. Handig voor wie de Franse taal niet machtig is. Zoals het een keten als FranceComfort betaamt, wordt rekening gehouden met mindervaliden. Voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn of die met krukken lopen, zijn de terreinen van de resorts goed begaanbaar. Ook de meeste vakantievilla’s zijn gelijkvloers. Uiteraard zijn ook alle denkbare faciliteiten ruimschoots aanwezig! Want op ieder park is er razendsnelle WiFi, een restaurant, een speeltuin en animatie. Wie zich sportief wil uitleven, neemt een duik in het zwembad of slaat een balletje op de tennisbaan.

FranceComfort biedt de keuze uit twaalf luxe vakantieparken in Frankrijk. De natuur in dit populaire vakantieland is niet alleen overweldigend mooi, maar ook afwisselend is. Ook op de parken zelf staat de uitdagende natuur sterk op de voorgrond. In combinatie met brede zandstranden, schilderachtige dorpjes, feeërieke stadjes, musea, wandel- en fietspaden en attractieparken, biedt dit alles voor een afwisselende vakantie. Wie vakantie wil vieren in het zonzekere Poitou-Charentes, vindt op het exclusieve vakantiepark Domaine Les Forges een comfortabele villa. Er zijn volop uitstekende faciliteiten voor (jonge) gezinnen en senioren. Bovendien is Domaine Les Forges autovrij. Kinderen kunnen er dus heerlijk en veilig spelen. Een ander prachtig resort met luxe villa’s en ruime tuinen – waarvan sommigen zelfs met privé zwembad – is L'Aveneau – Vieille Vigne. Het park wordt gekenmerkt door het uitgestrekte speelveld en het verwarmde zwembad. De Poitou-Charentes heeft jaarlijks de meeste zonuren en een gemiddelde temperatuur van maar liefst 26 graden. Ook dit villapark biedt de perfecte uitvalsbasis om te genieten van al het goede dat Frankrijk te bieden heeft.

Voordelig vakantie vieren in Frankrijk? Ook dat kan bij FranceComfort! Op de speciale aanbiedingen- pagina zijn altijd aantrekkelijke acties te vinden die variëren van vroegboekkorting tot gratis extra’s die absoluut de moeite waard zijn.