Economie

Gronings digital marketing bedrijf Tomorrowmen neemt branchegenoot Pixl over

Het Groningse digital marketing bedrijf Tomorrowmen heeft haar branchegenoot Pixl overgenomen.


Leestijd: 1 minuut

Gronings digital marketing bedrijf Tomorrowmen neemt branchegenoot Pixl over
Gronings digital marketing bedrijf Tomorrowmen neemt branchegenoot Pixl over

Tomorrowmen neemt alle diensten, klanten en medewerkers van het Friese online marketingbureau Pixl over en bouwt daarmee verder aan haar full-service aanbod. Eind 2021 nam Tomorrowmen al e-commerce specialist Marbles Marketing al over.

Innoveren en professionaliseren

Roman Solarz, founder van Tomorrowmen is enthousiast over de overname. “Het digitale marketinglandschap is volop in beweging en bevat enorm veel potentieel. Met de komst van Pixl kunnen we sneller innoveren en professionaliseren. We verbinden hiermee nieuwe relaties, collega’s en expertises aan Tomorrowmen, maar verstevigen vooral ook ons bestaande aanbod. Heel gaaf.”

Nieuw avontuur

Met de overname door Tomorrowmen staat het team van Pixl een nieuw avontuur te wachten. Eigenaar Erwin Manten van Pixl: “Als hechte groep van zes vakmensen stappen wij nu een grote familie binnen, met bijbehorende dynamiek en carrièrekansen. Voor mijzelf en onze mensen vind ik dat een hele mooie stap. Het kennisniveau binnen Tomorrowmen is hoog en de ambities zijn nog groter. Het is niet zomaar dat wij instappen, want er is nog zoveel potentie. Ik kijk hier heel erg naar uit.”

Matchende culturen

Van Friesland naar Groningen lijkt misschien een cultuurshock, maar niets is minder waar. Roman Solarz: “De match op het gebied van cultuur is voor ons het allerbelangrijkste. Pas dan komen expertise en ambitie. Met Pixl was deze match er gelijk en dit vormde een belangrijke basis. We zijn allemaal echte vakspecialisten met dezelfde visie en kijken er naar uit om meer met elkaar te gaan samenwerken.”