Economie

Partnerbijdrage

Hippe vaders en moeders opgelet: Sticky Lemon is nu verkrijgbaar bij THEBAGSTORE

We zijn met z’n allen heel bewust met milieu en klimaat bezig. Onze kinderen gaan er zelfs voor demonstreren, want het gaat om hun toekomst. De opwarming van de aarde, plastic soep, het zijn grote problemen en je lost ze niet zomaar even op. Maar met een tas van het jonge Nederlandse kindermerk Sticky Lemon ben je wel al heel goed bezig. Die worden namelijk gemaakt van geryclede PET-flessen en zijn dus heel duurzaam. Daar kun je kind mee voor de dag komen (en jij ook trouwens)!


Leestijd: 1 minuut

Hippe vaders en moeders opgelet: Sticky Lemon is nu verkrijgbaar bij THEBAGSTORE
Hippe vaders en moeders opgelet: Sticky Lemon is nu verkrijgbaar bij THEBAGSTORE

De tassen van Sticky Lemon zijn ontworpen door jonge designers en heel eigenzinnig en hip. Geen kinderachtige afbeeldingen, maar een heldere frisse look en bijzondere kleuren met een knipoog naar de retro Seventies. De Sticky Lemon small bijvoorbeeld is bedoeld voor wat kleinere kinderen en uitgevoerd in verschillende kleuren blauw, gecombineerd met de aparte roodtint ‘rusty red’. Het voorvak heeft de vorm van een envelop. Je kind krijgt er ook nog eens een heel hip tattoo-plaatje bij cadeau.

Naast rugzakken bestaat de collectie uit heuptasjes, corduroy etuis en hele grappige schoudertasjes: de Sticky Lemon envelope bag. Die is verkrijgbaar in verschillende zachte kleurencombinaties en heeft een handig binnenvak. Opvallen zul je zeker met een Sticky Lemon tas. Ze hebben een vierkant model en zijn ook daardoor net een beetje anders dan anders. Geen wonder dat de wat grotere rugzakken ook enorm populair zijn bij jongeren en volwassenen. Logisch, want je wordt er echt heel vrolijk van!

Waar de kinderen vooral het uiterlijk van hun rugzak belangrijk vinden, zijn voor ouders functionaliteit en kwaliteit natuurlijk van belang. Nou, dat zit ook wel goed. De schouderbanden zijn verstelbaar, waardoor de tas mee kan groeien met je kind. De tassen zijn oersterk, waterdicht en ook niet onbelangrijk: gemakkelijk schoon te houden. Zowel de buiten- als de binnenkant bestaat uit gelamineerd canvas en je kunt het materiaal gewoon afnemen met een vochtige doek. De tassen kunnen worden afgesloten met een rits en aan de binnenkant zit een elastiek dat er voor zorgt dat een eventuele drinkbeker geen ravage in de tas aanricht. Door de handvatten aan de bovenkant van de rugzak kan de tas ook in de hand gedragen worden. Dus of je nu een tas zoekt voor school, werk, een dagje uit of een festival, de tassen van Sticky Lemon zijn geschikt voor iedere gelegenheid.