Economie

Partnerbijdrage

Hoe een koffie-abonnement je leven makkelijker kan maken

Het is je vast wel eens overkomen: je hebt enorme trek in een kopje koffie en staat op om een cupje in je espresso-machine te doen, maar komt er dan achter dat de koffie op is. Dat is pech! Maar het is gelukkig gemakkelijk te voorkomen. Heb je al eens van deze lifehack gehoord? Je kunt tegenwoordig een abonnement nemen op koffie. Daarmee zorg je ervoor dat je koffie nooit meer onverwachts op is. Maar hoe werkt zo’n abonnement op koffie, en voor welk abonnement kun je het beste kiezen? We vertellen het je in dit artikel.


Leestijd: 1 minuut

Hoe een koffie-abonnement je leven makkelijker kan maken
Hoe een koffie-abonnement je leven makkelijker kan maken

Met een abonnement op koffie hoef je nooit meer jouw koffievoorraad in de gaten te houden. Je krijgt dan precies op het juiste moment een nieuwe set koffie capsules in je brievenbus. Vaak zijn er veel verschillende soorten abonnementen beschikbaar waar je uit kunt kiezen. Er is dus altijd een geschikt abonnement voor jou. Je kunt zelf kiezen welke smaken je in je abonnement doet. Houd jij bijvoorbeeld van Espresso, of drink je liever een lekkere Lungo? Het kan allemaal. Ook wanneer je smaak verandert of een keer iets anders proberen is een abonnement een goede keuze. Je kunt de inhoud van het abonnement namelijk wanneer je wilt aanpassen.

Een abonnement op koffie is op verschillende manieren flexibel. Zo is het mogelijk je abonnement op elk moment te pauzeren. Dat is handig wanneer je op vakantie gaat of een tijdje van huis bent. Wil je je abonnement helemaal stopzetten? Ook dat kan zonder problemen. Op die manier zit je nooit ergens aan vast en kun je een koffie-abonnement met een gerust hart uitproberen. Wil je Nespresso cups kopen, dan kan je dat makkelijker doen met een abonnement.

Ben je een beetje milieubewust, dan let je op de duurzaamheid van de producten die je koopt. Dat kan ook bij een koffie-abonnement. Bij een abonnement van De Koffiejongens krijg je biologisch afbreekbare koffiecups bij je thuisbezorgd. Die koffiecups hoef je niet te recyclen of in de grijze bak te gooien, maar ze kunnen gewoon bij het GFT. Daar vergaan ze volledig in de composteerinstallatie, zodat de koffieprut ook meteen op de composthoop terecht komt. Van die koffieprut kunnen vervolgens weer plantjes groeien. Goed voor de natuur en je hebt ook nog eens minder afval.