Economie

Holografische masterclasses en workshop ‘Slim aan de slag met online ondernemen’

Donderdag 5 maart a.s. organiseren de Werkplaats Online Ondernemen Groningen samen met de Kamer van Koophandel de bijeenkomst ‘Slim aan de slag met online ondernemen voor mkb-ondernemers. Tijdens holografische masterclasses vertellen ondernemers over hun succesvolle online aanpak. Deze sprekers zijn niet fysiek aanwezig, maar worden in 3D geprojecteerd in de verduisterde zaal.>>


Leestijd: 1 minuut

Holografische masterclasses en workshop ‘Slim aan de slag met online ondernemen’
Holografische masterclasses en workshop ‘Slim aan de slag met online ondernemen’

Video marketing, veilig online ondernemen en trends in digitale marketing zijn onderwerpen die aan de orde komen. Daarnaast kunnen mkb-ondernemers tijdens workshops aan de slag met mede-ondernemers en studenten om te ontdekken waar in hun bedrijf online winst te behalen valt.

Aan het eind van de avond gaan de ondernemers naar huis met praktische tips over digitale marketing voor hun eigen bedrijf.

De avond vindt plaats op donderdag 5 maart vanaf 17.15 uur bij de EnergyBarn, Zernikelaan 17 te Groningen.  Het volledige programma van deze avond is hier te vinden. Aanmelden is nog mogelijk via deze link.

Speciaal voor studenten en andere geïnteresseerden is er ’s middags tussen 15.00-16.30 uur aan de Zernikelaan 17 een sneak preview van de show.

Hier worden de presentaties van Steven van Belleghem, Britt van Smeerdijk en Tonny Loorbach getoond. Aanmelden voor de preview is niet nodig.

De Werkplaats Online Ondernemen Groningen (WOO-Groningen) is een initiatief van de kennisinstellingen Hanzehogeschool Groningen, Noorderpoort en Rijksuniversiteit Groningen in samenwerking met overheden en expertbedrijven. De werkplaats heeft als doel mkb-ondernemers te een stap verder te helpen met online ondernemen, met de nadruk op digitale marketing en sales. Dit gebeurt door vragen van ondernemers te koppelen aan opdrachten in het onderwijs. Daarnaast organiseert de werkplaats kennissessies en workshops, zoals het evenement met de Kamer van Koophandel op 5 maart.