Economie

Partnerbijdrage

Hoog laag bed voor nu is een senioren bed voor later

Steeds meer mensen stappen over op een hoog laag bed. Een hoog laag bed is het juiste bed wanneer u thuiszorg ontvangt. Het wordt daarom ook wel een verpleegbed voor thuis genoemd. Het bed is namelijk gemakkelijk verstelbaar in hoogte met behulp van een elektrische afstandsbediening. Door het bed tot de juiste werkhoogte te verstellen, is het voor verplegend personeel praktischer om hun werk optimaal uit te voeren. Ook is het de perfecte oplossing wanneer u moeite heeft met het in en uit bed stappen. Door de hoogte te verstellen is het makkelijker om uit het bed te stappen en de controle te geven over de hoogte van het bed zonder teveel te moeten bewegen. Niets is toch zo fijn als langer thuis blijven wonen en in uw eigen bed te slapen?


Leestijd: 2 minuten

Hoog laag bed voor nu is een senioren bed voor later
Hoog laag bed voor nu is een senioren bed voor later

Waarom een hoog laag bed?

Een hoog laag bed van De Suite is veel meer dan alleen een verpleegbed of senioren bed. Zowel kwalitatief als qua design maakt De Suite bedden op het allerhoogste niveau, waar u desgewenst een hoog laag functie aan kunt toevoegen. Een hoog laag bed is qua stijl dan ook niet te onderscheiden van boxspring of houten bed zonder de hoog laag functie. Een hoog laag bed heeft al het comfort van een ‘normaal’ elektrisch verstelbaar bed met als extra mogelijkheid om het hele slaapoppervlak in hoogte te verstellen. Elk hoog laag bed is deelbaar en verrijdbaar, ook als u nog op het bed ligt. Dat is belangrijk wanneer u hulp krijgt aan bed. Bovendien is verrijden erg handig voor het schoonmaken. De wielen die worden gebruikt zijn geschikt voor elk type vloer en voorzien van een remsysteem.

Hoog laag bed de beste oplossing als senioren bed

Wanneer u aan het oriënteren bent voor een senioren bed voor de oude dag is een hoog laag bed de beste optie. Ondanks dat u het nu misschien nog niet meteen nodig heeft, is het voor later handig om alvast in huis te hebben. Een regulier senioren bed die niet verstelbaar is, is niet voorbereid op de dag van morgen. U weet nooit wanneer een hoog laag bed met al haar gebruiksgemak van toepassing zal komen. Een hoog laag bed van De Suite geeft u vanaf dag één profijt. De bedden voldoen aan alle Europese richtlijnen omtrent thuiszorg.

Eenpersoons of tweepersoons hoog laag bed

Een tweepersoons senioren bed bestaat uit twee bedden die je van elkaar kunt scheiden. Dit heeft vele voordelen. Zo kunnen u en uw partner kiezen voor verschillende bodemdragers en toch in dezelfde bedden naast elkaar slapen. Ook als u of uw partner een hoog laag bedlift nodig heeft, speelt de keuze van het senioren bed geen rol. De bedden zijn aan elkaar geschakeld, maar eenvoudig van elkaar los te koppelen. Ze zijn voorzien van wielen waardoor het bed opmaken een stuk eenvoudiger wordt. Ook bij het schoonmaken is deze wendbaarheid erg prettig, want u kunt overal gemakkelijk bij.

Investeer in een goede nachtrust

Heeft u al te maken met thuiszorg, dan is de meerwaarde van een in hoogte verstelbaar bed natuurlijk duidelijk. Maar ook als u geen zorg krijgt, kan het verstandig zijn om alvast één zijde als hoog laag bed te kiezen. Een nieuw bed of nieuwe hoog laag boxspring kiest u immers voor meer dan 15 jaar. Als u dan onverhoopt ziek wordt, dan is het fijn als u het bed gelijk als zorgbed kunt gebruiken, voor de verpleging maar ook voor de verzorgende partner. De prijs van een hoog laag bed hangt af van de afmeting, gekozen opties en het materiaal. Ook is er de keuze of u één zijde een hoog laag verstelling wilt of aan beide zijden. Kortom, met een hoog laag bed denkt u niet alleen aan de lange termijn om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen wonen, maar vergroot u ook het comfort en gemak van het dagelijks gebruik.