Economie

Hornbach langer open voor bouwprofessionals

Bouwmarkt Hornbach gaat langer open voor bouwprofessionals. Iedereen met een zogeheten ProfiCard krijgt doordeweeks van 18.30 tot 21.00 uur exclusief toegang tot de bouwmarkt. Op die manier kunnen de bouwprofessionals ’s avonds in alle rust hun inkopen doen en staan ze niet overdag in de rij als ze eigenlijk aan de slag moeten met hun projecten.


Leestijd: 1 minuut

Hornbach langer open voor bouwprofessionals
Hornbach langer open voor bouwprofessionals

Volgens Evert de Goede, algemeen directeur van Hornbach, zijn alle klanten van Hornbach gewend aan de getroffen veiligheidsmaatregelen. Niet zelden staat er een rij voor de bouwmarkt, omdat er maar een maximum aantal klanten binnen mag zijn. 

De bouwprofessionals moesten tot nu tot ook plaatsnemen in die rij. Ook daar wordt wat aan gedaan, want de ProfiCard-houders krijgen vanaf 13 mei ook hun eigen ingang. “Met deze verruiming, die exclusief voor ProfiCard-houders geldt, kunnen we de bezoekersstroom nog beter spreiden. Daarmee minimaliseren we de wachttijden voor iedereen en vergroten we de veiligheid voor medewerkers en consumenten”, zegt De Goede. 

De bouwmarkt gaat nu als eerste weer open in de avonduren voor professionals. Hiermee wordt voorgesorteerd om de openingstijden ook voor Nederlandse doe-het-zelvers te verruimen. De koopavonden voor de professionals beginnen op woensdag 13 mei. 

ProfiCard
De ProfiCard is speciaal voor aannemers, schilders, loodgieters en andere bouwprofessionals. Zij hebben een vast aanspreekpunt in de winkel. Ook hebben de kaarthouders een eigen servicebalie. 

Meer informatie over de ProfiService en de geldende veiligheidsmaatregelen is te vinden op: www.hornbach.nl/coronavirus.