Economie

Inschrijving voor deelname aan Groninger Ondernemingsprijs 2019 geopend

De inschrijving voor de Groninger Ondernemingsprijs 2019 is geopend. Dat betekent dat bedrijven die succesvol zijn of die zich positief onderscheiden, zich kunnen aanmelden voor deelname. Daarna volgt een selectie, en in november is de finale-avond.


Leestijd: 1 minuut

Inschrijving voor deelname aan Groninger Ondernemingsprijs 2019 geopend
Inschrijving voor deelname aan Groninger Ondernemingsprijs 2019 geopend

Voorzitter Winfryd de Haan opende de inschrijving tijdens een Kickoff-bijeenkomst bij de prijswinnaar van vorig jaar: Koopman Logistics in Noordhorn.

Bedrijven die langer dan 5 jaar bestaan, gevestigd zijn in de provincie Groningen en meer dan tien medewerkers hebben, mogen meedoen.

Inschrijven kan via de website www.ondernemingsprijs.nl tot uiterlijk donderdag 23 mei .

10 genomineerden

Bedrijven die zich aanmelden en/of die door anderen worden aangemeld, worden eerst gecheckt op de knock-out criteria. Vervolgens selecteert de jury uit alle voorgedragen namen tien bedrijven. Die zijn daarmee officieel genomineerd en mogen op donderdag 26 september pitchen voor drie finaleplaatsen.

Zoektocht

Welk bedrijf verdient het om winnaar te worden van de ‘Groninger Ondernemingsprijs 2019 ? Wie zijn eigen bedrijf wil aanmelden of dat van een ander: kijk voor de voorwaarden op de website van de Groninger Ondernemingsprijs en klik op het menu ‘Bedrijven voordragen’.

Foto: de finalisten van vorig jaar