Economie

Partnerbijdrage

iNspire: inspirerende sessie voor young professionals over balans ‘work vs. life’

Op 17 juni organiseert HTG de tweede editie van iNspire: hét kennisevent voor young professionals in Groningen. Onder andere ex-judoka Edith Bosch en psycholoog Thijs Launspach praten over de balans tussen ‘work vs. life’.


Leestijd: 2 minuten

iNspire: inspirerende sessie voor young professionals over balans ‘work vs. life’
iNspire: inspirerende sessie voor young professionals over balans ‘work vs. life’

Met het vele thuiswerken van het afgelopen jaar hebben we allemaal kunnen ervaren hoe belangrijk werk-prive balans is en wellicht ook dat het soms knap lastig kan zijn om deze balans te houden. Daarom delen 17 juni een aantal experts van 16:00 – 18:30 hun visie en allerbeste tips op het gebied van ‘work vs. life balance’. En dat levert een middag vol inspiratie op.

iNspire is een jaarlijks terugkerend event en initiatief van HTG. Door middel van presentaties, lezingen wil HTG Young Professionals uit diverse vakgebieden en met uiteenlopende interesses bij elkaar brengen. Met ieder jaar een ander thema, staat het delen van kennis tijdens iNspire centraal. Want met kennisdeling komen we samen tot inspiratie. Die inspiratie zorgt weer voor ontwikkeling op persoonlijk, professioneel, maatschappelijk en sociaal vlak.

Edith Bosch zal je misschien kennen als de beste vrouwelijke judoka van Nederland, maar vanuit de combinatie topsport- presteren op hoog niveau en gedragswetenschappelijke interesse is zij zich ook gaan richten op coaching en begeleiding. Ontspannen en met een goede energie aan het werk zijn en blijven, hoe doe je dat? Het is Edith’s passie om jou bewust te maken dat je meer kan dan je denkt en meer bent dan je denkt. Doormiddel van storytelling en de dialoog aan te gaan hoopt Edith jou in juni te inspireren!

Thijs Launspach is psycholoog, auteur en trainer. Bovendien is hij een expert op het gebied van stressmanagement en burn-outs, onder met name millennials. Met zijn bedrijf Rustburo heeft Thijs al veel millenials op weg geholpen om beter om te gaan met stress in hun leven en werk. Met zijn ervaring en kennis weet hij dé tips en tricks om ook jouw work-life balance op orde te krijgen. Denk aan advies over timemanagement, omgaan met stress en mentale gezondheid in tijden van crisis.

Arjan Banach is de dagvoorzitter van het event. Arjan zal door zijn kennis en ervaring ervoor zorgen dat jij precies krijgt waarvoor je bent gekomen, namelijk inspiratie.

Ben jij klaar voor een middag vol inspirerende verhalen vol tips en tricks op het gebied van work vs. life balance?