Economie

JCC zoekt Young Professionals die hun kennis en netwerk willen delen en vermenigvuldigen

Ben jij een Young Professional en wil je je kennis delen en je netwerk verbreden? Dan is de Jongeren Commerciële Club Groningen (JCC) misschien wel iets voor jou. De JCC organiseert op maandag 14 juni een online kennismakingsborrel voor jonge, enthousiaste en ambitieuze noorderlingen (tot 38 jaar), die zich bij een eigentijdse netwerkclub willen aansluiten. Tijdens dit online event krijgen ze de kans om (beter) kennis te maken met de vereniging.


Leestijd: 1 minuut

JCC zoekt Young Professionals die hun kennis en netwerk willen delen en vermenigvuldigen
JCC zoekt Young Professionals die hun kennis en netwerk willen delen en vermenigvuldigen

De JCC wil tijdens de kennismakingsborrel duidelijk maken wat ze de young professionals kunnen bieden bieden. “Namelijk een interessant netwerk van meer dan 200 young professionals”, aldus de vereniging, die jaarlijks tientallen lezingen, borrels, bedrijfsbezoeken, gala’s en sportactiviteiten organiseert. Onder de leden van de JCC zijn ondernemers, advocaten, communicatiemedewerkers, ICT’ers, accountmanagers en ga zo maar door. JCC: “Allemaal zijn ze hoger opgeleid en werken of wonen in Groningen.”

De kennismakingsborrel vindt vanwege de coronamaatregelen online plaats. Er wordt wel een interactief evenement van gemaakt. Alle deelnemers krijgen de kans om een kleine pitch over zichzelf te houden. Er is een Q&A over de JCCG en vervolgens kunnende deelnemers in breakoutrooms netwerken. De online kennismakingsborrel vindt op 14 juni vanaf 20.00 uur plaats via Zoom (inloggen kan een kwartiertje eerder). “De bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur en dan weet jij of de JCC iets voor je is”, aldus de vereniging. 

Aanmelden kan tot zondag 13 juni 2021 door een mailtje te sturen aan de Nieuwe Leden Divisie van de JCC: NLD@jcc-groningen.nl. Iets voor de start van het event ontvang je de link om op 14 juni deel te nemen aan het event.