Economie

Partnerbijdrage

‘Leasen met de beste prijs én voorwaarden is makkelijker dan je denkt’

Oprichters van debesteleasedeal.nl Floris Mulder en René Meijer presenteren hun vergelijkingssoftware

Zo stelt debesteleasedeal.nl, de onafhankelijke leasevergelijker van Nederland. En het mooie is dat ieder bedrijf dit volledig gratis kan realiseren via het vergelijkingsplatform. “Wij hebben een unieke dienstverlening in de markt gezet waardoor bedrijven binnen 48 uur de beste deal voor zijn of haar leaseauto(‘s) of bedrijfswagen(s) gepresenteerd krijgen in een persoonlijke leasevergelijker. Handig, overzichtelijk en slim”, zegt Floris Mulder van debesteleasedeal.nl.


Leestijd: 2 minuten

‘Leasen met de beste prijs én voorwaarden is makkelijker dan je denkt’
‘Leasen met de beste prijs én voorwaarden is makkelijker dan je denkt’

Alle aanbieders in de markt roepen dat ze de beste deal hebben, maar is dat wel zo? Passen de voorwaarden wel bij jouw wensen? En wanneer je deze voorwaarden afzet tegen de prijs, is het dan écht de beste deal voor jou? Het is verstandig om daar vooraf goed inzicht in te krijgen om tot de juiste keuze te komen. “Als we naar de voorwaarden kijken, zien we verschillen in de servicegraad van de leasemaatschappijen. Denk hierbij aan hoe er wordt omgegaan met inleverschades, de tussentijdse contractaanpassingen en sturing onderhoud en reparatie. Het is goed om je daar bewust van te zijn, voordat jij jouw handtekening onder het leasecontract zet”, geeft Mulder aan.

Op het internet zijn vele leaseveilingen waar je terecht kunt voor de goedkoopste deal. Deze online leaseveiligingen zijn gericht op het tonen van de laagste prijs. “debesteleasedeal.nl doet het anders. Uiteraard speelt prijs een rol, maar wij kijken juist naar de onderliggende voorwaarden in het leasecontract, waar de afspraken in staan. debesteleasedeal.nl heeft software ontwikkeld waardoor we leasemaatschappijen op meer dan 30 punten in de voorwaarden vergelijken. Deze vergelijking zetten we in de leasevergelijker, waarin je in één oogopslag het verschil, op basis van prijs en voorwaarden, ziet tussen de leasemaatschappijen. Om onze onafhankelijkheid te bewaken hebben de leasemaatschappijen inzicht op ons vergelijk. Eens per kwartaal gaan wij met de leasemaatschappijen in gesprek om eventuele extra vergelijkingspunten tot te voegen. Onze, VNA gecertificeerde, leaseadviseurs bieden persoonlijk leaseadvies aan, samen nemen ze de leasevergelijker vervolgens door.  Zo kiest de klant altijd “de beste lease deal”, zegt René Meijer.

De Groningse ondernemers zijn nuchter maar ambitieus. “Natuurlijk zijn we ontzettend trots op wat we in 2,5 jaar hebben neergezet. We hebben een prachtig en uniek vergelijkingsplatform ontwikkeld, waarbij we een meerwaarde zijn voor zowel bedrijven als leasemaatschappijen. Afgelopen jaar zijn we met 300% gegroeid en ook het begin van 2022 laat weer een mooie stijging zien ten opzichte van vorig jaar. De cijfers zien er allemaal goed uit en de reviews van onze klanten zijn geweldig om te lezen. Daarmee weten we dat we op de goede weg zitten. Maar het is ook zaak om een stip op de horizon te zetten, een doel. Het is tijd om heel zakelijk Nederland kennis te laten maken met de service van debesteleasedeal.nl”, aldus Meijer.

Mulder vervolgt: “We willen in heel Nederland een dekking krijgen van VNA gecertificeerde leaseadviseurs, die onder de vlag van debesteleasedeal.nl bedrijven optimaal gaan adviseren en helpen bij het sluiten van de beste deal. ‘Welk leasecontract sluit het beste aan bij de wensen en het budget van de klant?’ Door het stellen van deze vraag in combinatie met onze software en leasevergelijker leveren we altijd de beste deal aan de klant op basis van prijs én voorwaarden. Onze ambitie? De leasemarkt transparanter maken en bedrijven onafhankelijk en objectief informeren over de tarieven en voorwaarden van de leasemaatschappijen.”