Economie

Partnerbijdrage

MplusKASSA: een kassasysteem met veel voordelen

Wanneer iemand na een lange dag werken boodschappen moet doen, wil diegene zo snel mogelijk de winkel weer verlaten. Dat is logisch, want natuurlijk moet alles soepel en vlot verlopen. Voor zowel jou als winkelmedewerker als voor diegene die een lange werkdag achter de boeg heeft. Gelukkig kun je daar in ieder geval een ding aan doen: het begint bij het hebben van goedwerkende kassasystemen, en MplusKASSA maakt dat mogelijk voor je. Hieronder lees je alles over dit kassasysteem.


Leestijd: 3 minuten

MplusKASSA: een kassasysteem met veel voordelen
MplusKASSA: een kassasysteem met veel voordelen

MplusKASSA is een familiebedrijf dat dol is op systematiek en analyses. In 2004 onderging MplusKASSA een enorme groeispurt en hierdoor gingen zij zich meer focussen op kassasystemen. Zo kwam er een gloednieuw kassasysteem tot stand met als doel het zo flexibel mogelijk te maken voor de klant. Het is zelfs zó flexibel gemaakt dat jij de software volledig in kunt richten zoals jij wil, in welke branche je ook werkzaam bent. Dit flexibele systeem gaat nu door onder de naam MplusKASSA en inmiddels heeft het bedrijf meerdere versies van de kassa uitgebracht. Tegenwoordig is het kassasysteem te vinden in de grootste bedrijven, winkels en handelaren verspreid door heel het land.

Wil jij net als de grootste bedrijven ook beschikken over een handig kassasysteem? De eerste stap begint bij het kiezen van een hardware die past bij jouw werkzaamheden, zoals een touchscreen monitor en een draadloos pinapparaat. Vervolgens kun je modules toevoegen die handig zijn voor jouw onderneming. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de module ‘tafelregistratie’, die het makkelijk maakt om jouw gasten aan een tafeltje te koppelen. Handig wanneer je werkt in een restaurant of eigenaar bent van een lunchroom. Als laatst kun je MplusKASSA koppelen aan een eventueel systeem waarmee jij al werkt, zoals een boekhoudprogramma. Ook stel jij het systeem zo samen dat je nooit te veel betaalt. Dat klinkt als muziek in de oren, toch?

Laten we nog even voortborduren op het feit dat MplusKASSA ideaal is voor horecaondernemers. Zo kun je in dit kassasysteem een plattegrond creëren die de tafels in jouw restaurant weergeeft. Hierdoor weet je precies welke gasten net zijn bediend en welke zitten te wachten op een drankje. Bovendien kun je met het systeem van MplusKASSA zonder problemen de bon splitsen, een nieuwe bestelling opnemen en een wens van de gast doorgeven. Je kunt zelfs via het systeem van MplusKASSA jouw gasten via een QR-code hun bestelling laten opnemen, wat vandaag de dag behoort tot een van de nieuwste technische snufjes. Als je zoekt op kassasysteem horeca lees je er alles over en wellicht is dit wel wat voor jou.

Niet alleen in de horecasector valt MplusKASSA op. Ook wanneer jij een kledingwinkel, een boetiek of een interieurwinkel hebt kun je rekenen op MplusKASSA. Zo kun jij profiteren van de gebruiksvriendelijkheid en snelheid van het systeem. Daarnaast houd jij zonder problemen de voorraad bij en ook ga je niet de fout in met het teruggeven van wisselgeld. Eigenlijk kunnen we dus wel zeggen dat MplusKASSA voor letterlijk elke branche geschikt is: van cultuursector tot de horeca en van bouwmarkt tot de zorg.

Je kunt het gemak van MplusKASSA zelf ervaren. Je kiest simpelweg geschikte apparatuur uit voor jouw onderneming, kiest de bijbehorende functionaliteiten en je kunt het kassasysteem uitbreiden met bepaalde koppelingen. De laatste stap begint bij de dealer: bij de dealer kun je namelijk het samengestelde systeem aanvragen. Je kunt er ook voor kiezen om een gratis demo uit te proberen. Je kunt een demo downloaden op de website van MplusKASSA en je kunt dertig dagen de flexibele software uitproberen, volledig naar jouw wens.