Economie

Partnerbijdrage

Niks zegt gefeliciteerd beter dan een boeket bloemen

Het is altijd lastig om een goed cadeau te bedenken. Iedere keer met een verjaardag is het weer lastig, ook wanneer je iemand wilt feliciteren met een nieuwe kans is het lastig om een goed cadeau te bedenken. Het beste cadeau dat je iemand kunt geven is aandacht. Daarnaast waardeert iedereen een mooi boeket bloemen. Met aandacht en bloemen sla je altijd de plank raak. Het juiste boeket bloemen zorgt voor de juiste emotie bij de ontvanger. Ook wanneer je niet in staat bent om de ontvanger persoonlijk te feliciteren, kun je altijd een boeket bloemen op laten sturen om tóch gefeliciteerd te zeggen.


Leestijd: 1 minuut

Niks zegt gefeliciteerd beter dan een boeket bloemen
Niks zegt gefeliciteerd beter dan een boeket bloemen

Je kunt gemakkelijk gefeliciteerd zeggen met een boeket bloemen. Wil je toch wat meer geven dan een boeket bloemen? Dan kun je dit eenvoudig combineren met een kleinigheidje. Zo zie je vaak de combinatie van een boeket bloemen met een doosje chocola of een flesje wijn. Wanneer je iemand een boeket bloemen geeft om diegene te feliciteren met een nieuwe woning, zal deze persoon waarschijnlijk nog geen vaas in huis hebben. Het is dan ook altijd een goed idee om een boeket bloemen te combineren met een vaas. Dit is een erg praktisch kleinigheidje voor bij de bloemen en zo weet je ook zeker dat je cadeau in gebruik wordt genomen.

Een schitterend boeket bloemen is natuurlijk niet af zonder kaartje. Bij ieder boeket bloemen zit wel een kaartje waar je een wens of felicitatie op kunt schrijven, zo wordt meteen duidelijk waar de boeket bloemen voor zijn. Maar schrijf je dan gewoon ‘gefeliciteerd’ op het kaartje? Het leukste is het natuurlijk om een persoonlijke tekst op het kaartje te schrijven, dit laat aan de ontvanger zien dat je er over hebt nagedacht en er aandacht aan hebt geschonken. Zoals we al eerder benoemden is aandacht het beste cadeau dat je iemand kunt geven. Heb je momenteel geen inspiratie? De meest gebruikte kaarttekst bij een boeket bloemen is: ‘Van harte gefeliciteerd met je verjaardag’. Niet heel creatief, maar het brengt de boodschap wel over. Probeer hier iets persoonlijks aan toe te voegen en de ontvanger weet meteen dat het voor hem of haar is.

De beste manier om ‘gefeliciteerd’ tegen iemand te zeggen is dus met aandacht en een boeket bloemen. Een goede plek om een felicitatie boeket te halen is de Regio Bloemist. Zij helpen je graag met het feliciteren van iemand. Tegen wie zeg jij ‘gefeliciteerd’?