Economie

Partnerbijdrage

Op zoek naar babykleertjes en accessoires? Ontdek dit leuke nieuwe merk

Niets is leuker dan schattige kleertjes shoppen voor je newborn of baby’tje. Ook wanneer je een babyshower op de agenda hebt, kun je helemaal los gaan met bijpassende setjes, leuke accessoires of fijne kleertjes om cadeau te geven. Ken je het merk Donder al? Dat werd opgericht door Gianni van der Bruggen en Melissa van de Vin. Als je de kleertjes van dit merk eenmaal een keer hebt gezien, herken je ze overal. Met de fijne pastelkleuren en het mooie logo zijn de kleertjes uit de verschillende collecties prachtig met elkaar te combineren.


Leestijd: 1 minuut

Op zoek naar babykleertjes en accessoires? Ontdek dit leuke nieuwe merk
Op zoek naar babykleertjes en accessoires? Ontdek dit leuke nieuwe merk

Wat Donder zo bijzonder maakt, is dat de kleertjes en accessoires van het merk met liefde worden gemaakt. Ook is er aandacht voor duurzaamheid en de toekomst. De wereld waar je kleintje in opgroeit is belangrijk voor Donder, en daarom worden de kleertjes gemaakt van biologisch geproduceerd katoen. Dat katoen is ook nog eens super zacht en een beetje stretchy, waardoor je je kleintje gemakkelijk aan- en uitkleedt. Wist je dat alle bestellingen daarnaast worden verzonden in zakjes van suikerriet? Zo hoeft het merk geen plastic te gebruiken en draag jij met je aankoop bij aan een schonere wereld.

We zijn als een blok gevallen voor de schattige kleertjes van Donder, en dat is niet gek. Wat dacht je van de lieve babyshirts? Die zijn in diverse fijne kleurtjes beschikbaar en zijn te herkennen aan het schattige donderwolkje onderin. Veel  kleertjes uit de Basics-collectie, waaronder de babyshirts, zijn al verkrijgbaar vanaf maat 38 (prematuur). Dat betekent dat de allerkleinste baby’tjes de kleertjes van Donder ook gewoon kunnen dragen. Met twee drukknoopjes is een babyshirt van Donder heel makkelijk aan te trekken. Het leuke van die shirtjes is dat je ze ook eenvoudig combineert met bijvoorbeeld een schattige jogger van het merk.

Of je nu op zoek bent naar een schattige joggingbroek voor je baby, of juist naar handige accessoires zoals een luiertas of omslagdoek: Donder heeft het in huis. Neem dus eens een kijkje in de leuke webshop en shop de kleertjes die jouw kleintje nodig heeft. De kleertjes en accessoires van Donder zijn hartstikke leuk om voor je eigen kleintje te kopen, maar ook mooi om als cadeautje weg te geven. Heb je dus vrienden die binnenkort ouder worden, of verwacht je een neefje of nichtje? Verras de jonge ouders dan met lieve kleertjes van Donder!