Economie

Restaurant Pernikkel vanaf 20 mei ook open voor diner

Pernikkel gaat open voor diner. Vanaf 20 mei bieden ze wekelijks op vrijdag een driegangenmenu. "Huisgemaakt, troepvrij en van lokale producten en leveranciers."


Leestijd: 1 minuut

Foto | Pernikkel
Foto | Pernikkel

Een troepvrij driegangenmenu

“We kiezen voor een vast menu met drie gangen vol verse producten uit het seizoen”, vertelt Marcel Romijn, eigenaar van Pernikkel. Gasten hebben de keuze uit een vegetarisch menu of een menu met vlees en/of gerechten met vis. “Wat er precies op het menu staat, blijft nog even een verrassing. Maar alle gerechten zijn troepvrij en huisgemaakt van lokale producten. Zoals je van ons gewend bent.”

Eerst alleen op vrijdag

Begin 2022 startte Pernikkel met een nieuwe eigenaar en een compleet nieuwe team. Het restaurant was open voor ontbijt, lunch en een borrel. Nu is het team ook klaar om de zaak te openen voor diner.

In eerste instantie alleen op vrijdag. “Wij kiezen er heel bewust voor om eerst één dag per week open te gaan voor diner. We willen het namelijk echt goed neerzetten”, vertelt Marcel. “Stap voor stap gaan we onze openingstijden uitbouwen. We verwachten dus snel meerdere dagen per week open te gaan voor diner.”

Alhoewel er dik 80 man in de zaak past, is er eerst een beperkt aantal tafels beschikbaar. Reserveren voor de openingsavond of een andere vrijdagavond kan door een e-mail te sturen naar info@pernikkel.nl.