Economie

Partnerbijdrage

Professionele speeltoestellen die bijdragen aan het succes van uw onderneming in de leisure branche

Bent u ondernemer of beheerder en actief op een vakantiepark, camping, recreatieschap of jachthaven? Of runt u een speeltuin, recreatiepark, pretpark of museum? Dan is het interessant om te investeren in uitdagende professionele speeltoestellen die bijdragen aan een optimale klantbeleving. Als recreatieondernemer weet u ongetwijfeld dat een mooi ingerichte speelplek met speeltoestellen – zoals een duikelrek, draaimolen, schommel, glijbaan, kabelbaan en wipwap – kan bijdragen aan het succes van uw onderneming in de leisure branche. Bij Hercules Speeltoestellen bent u aan het juiste adres voor het kopen van aantrekkelijke speeltuintoestellen.


Leestijd: 1 minuut

Professionele speeltoestellen die bijdragen aan het succes van uw onderneming in de leisure branche
Professionele speeltoestellen die bijdragen aan het succes van uw onderneming in de leisure branche

Bij deze specialist vindt u veel thematische speeltoestellen voor buiten, die duurzaam en betaalbaar zijn en voor het juiste vermaak van jonge gasten zorgen. Op die manier creëert u extra waarde voor uw bezoekers. Zolang de kinderen niet uitgespeeld raken, dragen tevreden gasten immers bij aan extra klanttevredenheid.

Van duikelrek tot draaimolen en van kabelbaan tot wipwap, draagt het assortiment van Hercules Speeltoestellen in grote mate bij aan het vermaak binnen uw onderneming. Naast een brede keur aan speeltoestellen voor de speeltuin, is er tevens een uitgebreid assortiment outdoor sporttoestellen verkrijgbaar. De specialist denkt graag met u mee wanneer u overweegt om te investeren in een dynamische sportplek of mooie speelplaats. Duurzaamheid, betaalheid en eenvoud in onderhoud, zijn daarbij de kernwaarden. Naast het bieden van vermaak voor de gasten en een uitnodigende uitstraling, biedt het kopen van de topkwaliteit speeltuintoestellen mogelijkheden tot een zeer positieve Return on Investment (ROI). Laat u ook op dat gebied aangenaam verrassen!

Veel gasten zoeken tegenwoordig naar een natuurlijke omgeving om hun vrije tijd in door te brengen. Ook de speelvoorzieningen uit de collectie van Hercules Speeltoestellen worden daar steeds vaker op afgestemd. Die variëren van een speelhuis tot SpeelPrikkels tot een kabelbaan voor de speeltuin. Vanzelfsprekend is het voor u als ondernemer ook belangrijk dat de speelvoorzieningen zo lang mogelijk als nieuw blijven en het onderhoud tot een minimum beperkt blijft. Met de speeltoestellen uit het VinciPlay-programma is dat allemaal mogelijk. Dit zijn speeltoestellen voor buiten die uw jonge gasten uitnodigen om samen met andere kinderen te spelen, en hun creativiteit en fantasie de vrije loop te laten. 

Zoals u van een gerenommeerde leverancier als Hercules Speeltoestellen mag verwachten, worden de speelvoorzieningen voor de recreatie en de horeca op professionele wijze geïnstalleerd door vakkundige installatieploegen en voldoet het hoogwaardige assortiment aan de NEN-EN 1176 normen.