Economie

Promotiedagen start online campagne #backtolive: “We kunnen niet wáchten tot heropening in november”

Ze zijn er het afgelopen jaar in geslaagd om ontmoetingen te organiseren voor noordelijke ondernemers. Maar hoe goed dat ook is gelukt: er gaat toch niets boven een evenement waar mensen elkaar in levende lijve kunnen ontmoeten. De organisatie van De Promotiedagen gaat er vanuit dat het in november vast wel weer mogelijk is om elkaar te ontmoeten, en daarom is er nu al gestart met de organisatie van een echt, fysiek evenement in november. Om relaties daar nu al op te wijzen start directeur Michel Elzinga nu al een promotiecampagne onder het motto: #backtolive


Leestijd: 1 minuut

Promotiedagen start online campagne #backtolive: “We kunnen niet wáchten tot heropening in november”
Promotiedagen start online campagne #backtolive: “We kunnen niet wáchten tot heropening in november”

Het grootste zakelijke evenement van Noord-Nederland opent op 9 en 10 november van dit jaar weer de deuren voor deelnemers en bezoekers. En daar is lang naar uitgezien. Organisator Michel Elzinga: “De laatste editie van de Promotiedagen is straks alweer twee jaar geleden. We kunnen niet wachten om een prachtige editie van ons evenement neer te zetten. Deelnemers en bezoekers kunnen een geheel vernieuwde beursvloer tegemoet zien.”

Tijdens Corona heeft de organisatie niet stilgezeten. Zo werd twee keer een online editie van de Promotiedagen georganiseerd.

Michel Elzinga: “De online edities waren ontzettend leuk om te doen. We hebben veel geleerd over alle mogelijkheden die een online evenement biedt, en hoe je dat op een goede manier aan kan pakken. Maar we hebben ook veel geleerd over alle beperkingen van online. We blijven erbij; niets evenaart de ervaring van het echte LIVE. We merken dat ook bij onze klanten. Er bestaat een enorme behoefte aan het echte fysieke ontmoeten, elkaar weer recht in het gezicht kijken, banden aanhalen, bijpraten en nieuwe mensen ontmoeten.”

De Promotiedagen gaat van start met een uitgebreide campagne onder de titel ‘#backtolive’. De inschrijving voor het evenement is vanaf vandaag geopend.

(Foto's: Archief, Promotiedagen)