Economie

Stad heeft er een nieuwe vintageparel bij: Nanouk Store

De stad is een nieuwe vintageparel rijker: Nanouk Store. In de rekken vind je niet zomaar tweedehands kleding, maar ‘preloved premium brands’. “Bijzondere topstukken, van designers als Prada, Marc Cain, MaxMara en Isabelle Marant.”


Leestijd: 1 minuut

Stad heeft er een nieuwe vintageparel bij: Nanouk Store
Stad heeft er een nieuwe vintageparel bij: Nanouk Store

Nanouk Store opende dit weekend officieel de deuren in de Oude Kijk in t Jatstraat. “Het rijzende avant-garde deel van de binnenstad van Groningen”, zoals eigenaresse Nanouk Criens omschrijft.

Nanouk richt zich met haar winkel op ‘de modebewuste vrouw die kleding wil dragen die haar identiteit uitdraagt, en die ook bij ons komt vanwege deskundig advies en uitstekende service’. “Door preloved kleding te dragen kun je jezelf laten zien en je creativiteit tot uiting laten komen en bijdragen én deelnemen aan een gezondere planeet”, zo vertelt Nanouk.

Prada en MaxMara

De wisselende collectie van Nanouk Store bestaat uit bijzondere vintage kledingstukken van designers en toplabels als Paco Rabanne, Philosophy, Moschino, Burberry, MiuMiu en Prada. Maar ook pareltjes van Missoni, Pinko, Etro, Isabelle Marant, Marc Cain en MaxMara vind je in de rekken.

Het gaat volgens Nanouk om een collectie die laat zien ‘hoe je op een coole en fashionable manier, met je eigen personality en stijl, sustainable kleding draagt’. En, niet te vergeten, hoe je op die manier bijdraagt aan een betere wereld. “Een wereld met minder afval en vervuiling en waar we kunnen koesteren wat we hebben.”

Nanouk Store is te vinden in de Oude Kijk in t Jatstraat 30.

www.nanoukstore.nl