Economie

Partnerbijdrage

Trage Mac? Gun je Mac een upgrade, een nieuwe kopen is echt niet nodig.

Je ooit zo snelle iMac, Macbook of Mac Mini kan met de jaren behoorlijk traag worden. Zeker als de Mac standaard is geleverd met een slijtage gevoelige harde schijf of fusion drive is de kans groot dat je dit herkent. Vaak wordt na het proberen van wat nutteloze opschoonprogramma's, dan toch maar gekozen voor een nieuwe Mac.

Zonde, want wist je dat je je Mac ook kan laten upgraden? Je Mac weer als nieuw, voor een fractie van de prijs.


Leestijd: 1 minuut

Trage Mac? Gun je Mac een upgrade, een nieuwe kopen is echt niet nodig.
Trage Mac? Gun je Mac een upgrade, een nieuwe kopen is echt niet nodig.

In bijna alles gevallen is een trage of versleten opstartschijf de oorzaak van een trage Mac. Gelukkig kan je deze opstartschijf door SSDinjeMac.nl laten vervangen door een snelle SSD-schijf. Deze SSD als opstartschijf is in alle gevallen sneller dan de opstartschijf die standaard in de Mac is geleverd. Hierdoor is de Mac zelfs sneller dan het moment waarop je het (jaren terug) nieuw uit de doos haalde.

De opstartschijf in de Mac bevat alle gegevens zoals programma’s, documenten, muziek en video’s. Met de datamigratie service van SSDinjeMac.nl wordt na de upgrade alle data van de oude opstartschijf gemigreerd naar de nieuwe SSD, hierdoor kan je na de upgrade direct weer vertrouwd met je Mac aan de slag.

Speciaal voor lezers van de GIC.nl is er een kortingsactie, waarbij je 10% korting ontvangt op elke Mac upgrade. Geef bij het aanvragen van de upgrade de kortingscode; GIC op en de korting wordt direct verrekend.