Economie

Vanmiddag: tweede editie PromotiedagenLIVE met als thema ‘Online in verbinding blijven!’

Het zijn de laatste loodjes. Na de zomer kunnen we met z’n allen (hopelijk) weer denken aan fysieke evenementen en échte persoonlijke ontmoetingen. Tot die tijd moeten we online in verbinding blijven. Dat kan vanmiddag, tijdens de 2e editie van de PromotiedagenLIVE.


Leestijd: 1 minuut

Vanmiddag: tweede editie PromotiedagenLIVE met als thema ‘Online in verbinding blijven!’
Vanmiddag: tweede editie PromotiedagenLIVE met als thema ‘Online in verbinding blijven!’

Net als bij de succesvolle eerste online editie in november, is PromotiedagenLIVE een compleet event. Tussen 12.00 en 16.30 uur kun je een keuze maken uit 20 verschillende presentaties, interviews en talkshows. Je kunt een digitale beursvloer bezoeken én je kunt netwerken via de speeddates in De Netwerkcarrousel. En dat is nodig ook, want bij veel bedrijven liggen de netwerken volledig stil.

Programma

Arno van der Heyden is wederom de gastheer. In de Lobby ontvangt hij vele gasten en leidt hij de bezoekers door het evenement. Boost your Business is de plek voor korte, krachtige presentaties die ondernemers een duwtje in de rug kunnen geven. Marketing staat centraal, met masterclasses op het gebied van beïnvloedingstechnieken, videomarketing en natuurlijk Clubhouse. Op het Impact Stage 050 leer je hoe je met je bedrijf verschil kunt maken. Host Rico Bakker gaat in gesprek met verschillende Groningse Impact Ondernemers. In de talkshow RegioTalks ontvangt Hink Jan Apotheker gasten uit het bedrijfsleven en de politiek. Hoe Corona het bedrijfsleven heeft veranderd en de wereld er straks uitziet is het onderwerp van gesprek. De Netwerkcarrousel was bijzonder geliefd tijdens de eerste editie van de PromotiedagenLIVE.  Door middel van online speeddates krijg je de kans eindelijk weer even bij te praten met collega-ondernemers. 

Meedoen is eenvoudig en bovendien kosteloos. Registreer je op promotiedagen.nl, log in met je registratiecode, zet je camera en je geluid aan en vanaf daar gaat alles vanzelf. De Promotiedagen vindt plaats op donderdag 25 maart, tussen 12.00 en 16.30 uur.