Economie

Tweede online editie van Promotiedagen LIVE : Ondernemend Groningen ná corona

De eerste editie van de Promotiedagen die afgelopen najaar volledig online werd gehouden, was een succes. Daarom heeft de organisatie komend voorjaar een tweede editie van Promotiedagen LIVE georganiseerd. Een bijzonder thema deze keer: ondernemend Groningen ná de pandemie. De tweede editie is donderdag 25 maart aanstaande.>>


Leestijd: 1 minuut

Tweede online editie van Promotiedagen LIVE : Ondernemend Groningen ná corona
Tweede online editie van Promotiedagen LIVE : Ondernemend Groningen ná corona

Het grootschalig vaccineren is begonnen. We hebben wellicht nog een lange weg te gaan, maar het is tijd om vooruit te kijken. Hoe pakt het bedrijfsleven na de pandemie de draad weer op? Op donderdag 25 maart 2021 vindt de tweede online editie van Promotiedagen LIVE plaats, met als thema Moving On! Het online evenement is de opstap naar de échte fysieke Promotiedagen van 9 en 10 november 2021.

Meer dan duizend afspraken gemaakt

Ook online heeft de Promotiedagen zijn waarde bewezen. De succesvolle eerste editie van Promotiedagen LIVE trok meer dan 1500 bezoekers. Er vonden maar liefst 2581 1-op-1 gesprekken plaats en er werden 1126 afspraken in de netwerkcarrousel geregistreerd. 50 bedrijven, instellingen en overheden deden mee met een virtuele stand of een rol in het programma.

Sprekers en netwerken

Tijdens de tweede editie is het thema Moving On! een belangrijk onderwerp in de sessies van het programma. Daarnaast zullen het netwerken en de populaire netwerkcarrousels een nog prominentere rol spelen. Bezoekers en deelnemers krijgen de kans om hun netwerk op te bouwen en uit te breiden, kennis te vergroten en impact te maken bij zakelijk Noord-Nederland.