Economie

Partnerbijdrage

Uniek voor Groningen: Nieuw E-Bike belevingscentrum voor de liefhebbers!

Groningen krijgt een speciaalzaak voor E-Bikes. Linda en Floris openen een nieuw E Bike centrum aan de Bornholmstraat 8 a. "Wij streven ernaar mensen de beste fiets experience te geven op het gebied van (Premium) E-Bikes’; zegt Floris. ‘Wij bieden alleen elektrische fietsen uit het midden- en hoog segment aan, en verkopen naast de E-Bikes ook elektrische steps, mountainbikes, racefietsen, bakfietsen en Speed Pedelecs. Wij zijn onder meer dealer van Qwic, Trek, Kettler, RIH en van Dijck."


Leestijd: 1 minuut

Uniek voor Groningen: Nieuw E-Bike belevingscentrum voor de liefhebbers!
Uniek voor Groningen: Nieuw E-Bike belevingscentrum voor de liefhebbers!

"Met het E-Bike Centrum wil ik laten zien dat de E-Bike een beleving is die voorziet in de behoefte van de klant. Naast dat het een bijzonder en gezond alternatief is om van A naar B te komen, weet ook de sportieve fietser de E-Bike steeds meer te waarderen. Ik heb bewust voor deze locatie gekozen zodat we goed bereikbaar zijn en 20 gratis parkeerplaatsen hebben naast het pand. Binnenkort komen er ook nog laadpalen te staan. Kwaliteit, service, garantie en enthousiasme staan bij ons hoog in het vaandel en onze monteurs zijn gespecialiseerd. ons BOVAG-certificaat staat voor kwaliteit, en ook als de E-Bike niet bij ons gekocht is, kun je bij ons langs komen voor onderhoud. Wij maken een prognose van de fiets en de klant krijgt een offerte, zodat hij altijd weet waar hij aan toe is. Eventueel kunnen ze wachten bij onze gezellige koffiebar", zegt Floris.

‘Uniek is dat je bij ons ook een E-Bike kunt leasen met BOVAG-leasefiets. Wij ontzorgen met een totaalpakket vanaf €79 per maand. Hier zit bij inbegrepen het onderhoud en reparatie van de E-Bike, verzekering tegen diefstal en schade, ongevallen opzittende verzekering, pechhulp, verhaalsrechtbijstand, E-bike leenfiets bij pech of reparatie. En als klap op de vuurpijl geven wij geen twee maar 5 jaar garantie op de E-Bikes. De klant wordt dus totaal ontzorgt."

Op vrijdag 5 juli aanstaande kunt u alles op het gebied van E-Bikes beleven in het E-Bike Centrum Groningen. Het E-Bike Centrum is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 9.30 – 18.00 uur. Donderdagavond tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 – 17.00 uur

Ga voor meer informatie naar ebikecentrumgroningen.nl.