Economie

Vanmiddag: bijeenkomst over energietransitie Driebond

Vanmiddag, dinsdag 14 september, is de kick-off van het project ‘Driebond gaat voor duurzaam!’ Drie jaar geleden heeft de gemeente Groningen ‘Driebond’ aangewezen voor een pilot energietransitie. Tot nu toe is er weinig gebeurd, maar vanmiddag wordt het project nieuw leven in geblazen.


Leestijd: 1 minuut

Vanmiddag: bijeenkomst over energietransitie Driebond
Vanmiddag: bijeenkomst over energietransitie Driebond

De aanleiding van het project: ‘Driebond gaat voor duurzaam!’ is het doel om het bedrijventerrein Driebond in 2025 zelfvoorzienend te laten zijn in energie en warmte. “Een mooi streven en met de ervaringen uit het verleden, is Driebond hét terrein om dit doel te laten slagen”, aldus Bedrijvenvereniging ZuidOost, aanjager van het project.

Tijdens deze bijeenkomst zal het 5-jarig verduurzamingsplan worden gepresenteerd door Bedrijvenvereniging ZuidOost. In samenwerking met het platform Zero CO2 krijgen ondernemers concrete verduurzamingsstappen voorgesteld.

Zero CO2 – Professionals slaan handen in één!

Platform Zero CO2 helpt ondernemers te verduurzamen door concrete stappen met een realistisch financieel overzicht aan te bieden. Dit doet Zero CO2 samen met haar partners.

De bijeenkomst begint om 16.00 uur. Meer info en aanmelden, klik hier.