Economie

Webinar voor Groningse ondernemers: Geld verdienen met een webshop

Hoe kun je op een laagdrempelige manier een webshop beginnen, zonder dat het je al teveel geld kost? Die vraag staat centraal tijdens het webinar ‘Geld verdienen met een webshop’, dat voor woensdag 7 april op de agenda staat, en deel uitmaakt van de Coronatoolkit. Aanmelden is gratis, en: ondernemers die na afloop wel wat extra hulp en ondersteuning kunnen gebruiken bij het maken van een webshop, kunnen een beroep doen ook een van de vijftig Ondernemersvouchers ter waarde van 500 euro.


Leestijd: 1 minuut

Groningers met bijstandsuitkering mogen bijverdienen met parttime werk
Groningers met bijstandsuitkering mogen bijverdienen met parttime werk

Het is een vraag die op dit moment veel ondernemers bezighoudt: is een webshop wat voor mij? Dit webinar, door professionals van Online Marketingbureau Daar-Om, helpt je die vraag beantwoorden, en laat zien wat er mogelijk is, zonder al te grote investeringen. “We staan stil bij de verschillende mogelijkheden en platforms die er zijn, maar gaan ook in op de keuzes die je als ondernemer dient te maken en de strategie die nodig is om jouw webshop succesvol te make”, aldus de deskundigen van Daar-Om.

Het webinar is interactief. Tijdens het webinar worden de verschillende stappen besproken, die nodig zijn om te komen tot een succesvolle lancering van een webshop.

Voor wie?

Dit webinar is geschikt voor ondernemers actief in de detailhandel en horeca die nadenken over de mogelijkheden van het online ondernemerschap, maar (nog) niet weten of een webshop de oplossing is om extra omzet te genereren.

Het webinar vindt plaats woensdag 7 april, vanaf 19.00 uur. Na je aanmelding ontvang je meer informatie via de email.

Voucher

Voor ondernemers die na afloop van dit webinar aan de slag willen met het opstarten van een webshop, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de Ondernemersvoucher ter waarde van maximaal 500 euro of de provinciale subsidieregeling. Bekijk hier het maatwerktraject van Daar-Om.

Kijk hier voor meer info en aanmelden.

Coronatoolkit

Het Webinar maakt deel uit van de Coronatoolkit: een heel pakket aan webinars, workshops en online bijeenkomsten – ruim zestig bij elkaar – die gratis aangeboden worden aan Groningse ondernemers om hen door de coronacrisis te helpen.