Economie

Partnerbijdrage

Welke haard past er het beste bij jouw interieur?

Als je net een nieuw huis hebt gekocht, dan wil je er natuurlijk alles aan doen om daar zo snel mogelijk een thuis van te maken. Je koopt meubels die je mooi vindt, verft de muur in een andere kleur en dan ben je al een heel eind op weg. Toch kan er vaak nog net iets ontbreken. Je hebt veel het gevoel dat je nog iets toe moet voegen om ervoor te zorgen dat het echt helemaal af is. Dat kun je bijvoorbeeld doen met behulp van een haard. Het is dan alleen nog wel lastig om iets te kiezen, want je hebt erg veel verschillende haarden. De vraag is dan natuurlijk: welke haard past er het beste in jouw interieur? Je hebt verschillende opties en die opties ontdek je in dit artikel.


Leestijd: 1 minuut

Welke haard past er het beste bij jouw interieur?
Welke haard past er het beste bij jouw interieur?

Tegenwoordig is het een trend om een modern interieur te hebben. Zeker als je ook nog eens in een vrij nieuw huis woont. Een moderne inrichting kan erg mooi zijn en bij een moderne inrichting hoort natuurlijk ook een moderne haard, zodat deze niet compleet uit de toon valt. Een keuze die je dan kunt maken, is een elektrische sfeerhaard. Je hebt ook nog eens het voordeel dat je geen afvoer hoeft te hebben, maar ondertussen wel gewoon kan genieten van de sfeer die de haard met zich meebrengt. Een beetje sfeer kan in een moderne inrichting absoluut geen kwaad, want de inrichting moet natuurlijk ook niet al te koud en kil aanvoelen. Je hoeft alleen maar even een stekker in het stopcontact te doen en de rest gaat eigenlijk vanzelf. Het aanbod aan elektrische sfeerhaarden is in ieder geval groot genoeg, dus er zit er vast eentje voor je tussen.

Niet iedereen heeft natuurlijk een modern interieur. Als je een wat meer authentieke inrichting hebt, dan hoort er natuurlijk ook een haard of kachel bij die daarop aansluit. De keuze zal dan al snel vallen op een houtkachel. In het bijzonder kan je nog kiezen voor een JAcobus houtkachel. Deze kachels hebben als kenmerken dat ze een goede verbranding, hoog rendement en lage uitstoot van schadelijke stoffen hebben. De kachels beschikken bovendien over meerdere certificaten, waarmee de kwaliteit van deze kachels nog maar weer eens bevestigd wordt. De verschillende modellen hebben een boven- en achteraansluiting. Hierdoor zijn de kachels in verschillende scenario’s te plaatsen. In enkele gevallen wordt er ook een levenslange garantie gegeven op sommige onderdelen. Je hebt in ieder geval weer meer dan genoeg keuze en ook meer dan genoeg mogelijkheden voor het plaatsen van de kachels. Voor een authentieke inrichting is dit zeker geschikt.