Economie

Winkeliers Overwinningsplein verrassen moeders op bijzondere wijze: via groot led-scherm

Komende zondag 10 mei is het Moederdag en winkeliers van het Overwinningsplein gaan hier, geheel in Corona stijl, aandacht aan besteden. Kleinschalig, maar met een grote impact, dat is het idee er achter. Iedereen die zijn / haar moeder in het zonnetje wil zetten, kan een persoonlijke video boodschap insturen en die wordt dan op zaterdag 9 mei op een groot led scherm van 7m2 op locatie afgespeeld.


Leestijd: 1 minuut

Winkeliers Overwinningsplein verrassen moeders op bijzondere wijze: via groot led-scherm
Winkeliers Overwinningsplein verrassen moeders op bijzondere wijze: via groot led-scherm

Nu activiteiten op en rondom het winkelcentrum niet kunnen plaatsvinden heeft de winkeliersvereniging van het Overwinningsplein haar plannen aangepast. “Op dit moment even geen ontbijtjes of andere vrolijke Moederdag activiteiten op het plein. Dat is vanwege Corona niet mogelijk, maar we wilden Moederdag niet zomaar voorbij laten gaan”, aldus Marjan Noorda namens de winkeliersvereniging. Dus ging de vereniging nadenken over alternatieven. Het idee met het grote led scherm was vervolgens snel geboren.

Iedereen kan zijn of haar moeder in een persoonlijke videoboodschap vertellen waarom zij zo belangrijk is. De videoboodschap wordt vervolgens op zaterdag 9 mei tussen 10.00 – 14.00 uur uitgezonden op locatie.

“Het is een leuke manier om moeders te verrassen en natuurlijk komen we niet met lege handen” aldus Marjan. Er zijn een aantal ‘spelregels’ opgesteld en meer informatie is terug te vinden op https://www.facebook.com/Overwinningspleinwinkelcentrum/.

De vereniging hoopt niet alleen een leuke actie te organiseren, maar wil ook duidelijk maken dat de winkels van het Overwinningsplein open zijn. Bezoekers zijn nog steeds welkom.