Economie

Yolanda Eijgenstein hoofdspreker Women in Business 2009


Leestijd: 1 minuut

Eijgenstein weet als geen ander hoe je het beste uit jezelf en je collega’s kunt halen en is auteur van het boek ‘Happy worker’. Niet voor niets is ‘Bent u een Happy Worker?’ het thema waarover zij die avond zal spreken.

Yolanda Eijgenstein richtte op 24-jarige leeftijd haar eerste eigen bedrijf “Wie Mailt Wat?” op. In 1997 werd zij gekozen tot ‘Zakenvrouw van het Jaar’. Momenteel is ze zeer actief met haar eigen communicatie- en adviesbureau ‘Why Company’.

Naast Yolanda Eijgenstein zullen ook Renske Bos (zakenvrouw van het Noorden 2008) en Esther Raats-Coster (zakenvrouw van het jaar 2006 en directeur van Stichting ‘Talent naar de Top’) op het podium hun bijdrage leveren aan het evenement.

Het is het vierde Women in Business dat wordt georganiseerd. Het informatieve netwerk-event besteedt aandacht aan de positie van vrouwen in het bedrijfsleven en aan de positieve beeldvorming rondom het begrip diversiteit in het algemeen. Vorig jaar werden er zo’n 750 bezoekers ontvangen.

Er wordt 13 oktober ook de ‘Zakenvrouw van het Noorden 2009’ verkiezing gehouden. Drie genomineerden strijden die avond om de felbegeerde titel. Nog een laatste keer mogen zij zich, dit keer live, aan het publiek en de jury voorstellen en zich van hun beste kant laten zien.