Economie

ZIEZO Zuidoost SCHOON: grote schoonmaakactie op bedrijventerrein ZO

Op bedrijventerrein ZO staat woensdag 15 maart van 11.00 tot 12.30 uur een grote schoonmaakactie gepland. De actie richt zich op het zwerfafval rondom bedrijven maar ook op ijzer en metaal dat niet meer gebruikt wordt.  Bedrijvenvereniging ZO roept ondernemers in het gebied om mee te doen. Er hebben zich tot dusver al vier teams aangemeld, aldus ZO.


Leestijd: 1 minuut

ZIEZO Zuidoost SCHOON: grote schoonmaakactie op bedrijventerrein ZO
ZIEZO Zuidoost SCHOON: grote schoonmaakactie op bedrijventerrein ZO

Dat meldt de Groninger Ondernemers Courant.

Voor het inzamelen van zwerfafval stelt ZO zakken en afvalgrijpers beschikbaar. Het afvoeren van het zwerfafval wordt aangeboden door Indaver.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@bedrijvenvereniging-zo.nl. na afloop van het schoonmaken wordt er gezamenlijk geluncht.

Inleveren van ijzer en metalen bij SimmereN

Het inleveren van ijzer en metalen kan bij Simmeren van woensdag 15 maart tot en met vrijdag 17 maart. De opbrengst gaat naar een goed doel: Stichting Lutje Geluk.

Voor elke kilo ijzer wordt de maximale dagprijs betaald en bij elke 1000 euro opbrengst, doet SimmereN er 250 euro bij.

Geen mogelijkheid om je materiaal naar SimmereN te brengen?

Wanneer je een grote hoeveelheid hebt en niet de mogelijkheid om je materiaal naar SimmereN te brengen, dan halen zij dat op. Je dient wel de container in 1 dagdeel te vullen, bijvoorbeeld de ochtend of de middag. Hiervoor kun je een moment afspreken met de planning te bereiken via telefoonnummer 050 – 5412112.