Innovatie

Campus Groningen drie weken lang in kerstsferen: “we pakken extra groot uit”

Kerstbomen, sfeerverlichting, muziek en een gezellige kerstborrel. Campus Groningen is van 6 december tot maandag 2 januari helemaal in kerstsferen. “Na twee jaar coronabeperkingen pakken we dit jaar extra groots en feestelijk uit”, zo zegt Irene Amsing, programmamanager bij Campus Groningen tegen de Groninger Ondernemers Courant. Het (kerst)programma is bedoeld voor zowel studenten, medewerkers als ondernemers van de Zernike Campus en de Healthy Ageing Campus.


Leestijd: 1 minuut

Campus Groningen drie weken lang in kerstsferen: “we pakken extra groot uit”
Campus Groningen drie weken lang in kerstsferen: “we pakken extra groot uit”

Op het programma staat onder andere een ‘Christmas edition’ van het Campus Café, op donderdag 15 december. “Step into the future en blik onder het genot van een (borrel)hapje en drankje vooruit op highlights in 2023”, zo omschrijft Amsing. Het Campus Café vindt plaats op een bijzondere locatie: Plus Ultra Groningen, het nieuwe multi-tenantgebouw op Zernike Campus dat in de eerste helft van volgend jaar de deuren open. Aanmelden kan hier.

Maak een selfie en win een lunch

Wie een selfie maakt bij één van de verlichte kerstballen op de Zernike Campus of Healthy Ageing Campus, en @Campusgroningen tagt, maakt kans op een lunch voor twee op de Campus. Binnenkort wordt bekend gemaakt waar de lunch verzilverd kan worden.

Christmas on Campus 20 December

Op dinsdag 20 december is op het Zernikeplein een kerstmiddag. Een middag, georganiseerd door Bedrijvenvereniging WEST, met gratis chocolademelk, een lekkere snack en muziek. Ook de kerstman en kerstelf ontbreken niet.

Volgens Amsing is het vanwege de pandemie alweer drie jaar geleden dat het Campus in gezellige kerstsferen is. Er is dit jaar dan ook extra werk gemaakt van het programma. “Om synergie te realiseren, is elkaar ontmoeten onmisbaar. Nu dat eindelijk weer kan, pakken we extra groot uit.”