Innovatie

Groningse ondernemers naar Internationale waterstofbeurs in Bremen

Vanuit Groningen vertrekt woensdag 27 september een bus naar een grote internationale waterstofbeurs, de Hydrogen Technology Expo Europe 2023 in Bremen.


Leestijd: 1 minuut

Dat is ’s werelds grootste leveranciersbeurs voor waterstoftechnologieën, materialen, componenten en technische oplossingen. Groningse mkb-ers die zich willen oriënteren kunnen gratis mee met deze door onder meer de gemeente Groningen georganiseerde busreis.

De gemeente Groningen organiseert de ééndaagse busreis samen met de organisaties ‘Groene Waterstof Booster’ en ‘EnTranCe’.

De Groningse MKB-ers krijgen die dag de kans om op deze internationale waterstofbeurs toonaangevende experts te ontmoeten, innovatieve technologieën te verkennen en kennis te maken met de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterstof. Tijdens de reis is er volop de mogelijkheid om te netwerken en te luisteren naar interessante sprekers die in de bus vertellen over waterstof.

Programma 

De bus met deelnemers vertrekt in de vroege ochtend vanuit Groningen naar de Messe in Bremen.

Naast een rondgang over de beursvloer en een bezoek aan de stand van Gemeente Groningen/Hydrogen Valley zijn er ook een aantal pitches te bezoeken van Nederlandse en Duitse bedrijven.

Kosten 

Aan deze reis met beursbezoek zijn geen kosten verbonden. Afzeggen kan kosteloos t/m zondag 24 september 2023. Wanneer een afzegging na 24 september binnenkomt of er sprake is van een no-show, ontvang je een factuur voor de onkosten. De kosten hiervoor bedragen 40 euro. 

Aanmelden

Meld je aan als je een innovatieve ondernemer uit het Noorden bent die geïnteresseerd is in waterstof.

Het aantal plekken is beperkt, dus meld je snel aan.

Aanmelden kan hier tot uiterlijk 10 september