Innovatie

Hardlopen over de Zernike Campus? Dat kan tijdens de Campus Trail

Al hardlopend Campus Groningen verkennen? Dit jaar kan het weer tijdens de Campus Trail 2023. De vierde editie van het hardloopevent vindt plaats op vrijdag 15 september.


Leestijd: 1 minuut

“We zijn ontzettend blij dat dit sportieve evenement dit jaar weer georganiseerd kan worden,” zegt Amber van der Schaaf, manager communicatie en events bij Campus Groningen, na een periode van afwezigheid door de coronacrisis. “Het is een hele leuke manier om eens een kijkje te nemen achter de schermen van heel veel organisaties en bedrijven op de Zernike Campus, want je rent dwars door gebouwen en locaties waar je normaal misschien niet zo snel komt.”

De Campus Trail gaat op vrijdag 15 september om 15.30 uur van start en zal langs en door gebouwen van de Hanzehogeschool Groningen en Rijksuniversiteit Groningen gaan, door sportfaciliteiten, bedrijven en horeca. “Op dit moment wordt de route uitgestippeld en het belooft weer een verrassende route te worden, met leuke obstakels, trappen en onontdekte plekken,” laat Van der Schaaf weten.

Startlocatie

De startlocatie van de hardlooproute is dit jaar Lode Holding. Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van medisch technische oplossingen die bijdragen aan bewegen en een lang en gelukkig leven. Dit jaar viert Lode Holding het 75-jarig jubileum en is daarom verkozen tot startlocatie.

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich vanaf donderdag 8 juni inschrijven voor deelname aan de Campus Trail via de website van Campus Groningen. Een regulier ticket kost €14,50. Ben je student? Vul dan je studentnummer in en ontvang €5-, korting op je startbewijs. Meedoen als bedrijventeam kan ook. Raadpleeg de eventpagina voor meer informatie.