Innovatie

Komende editie EBF Conference in teken van ‘verandering en kansen’

In MartiniPlaza staat op 6 en 7 oktober de EBF Conference op de agenda. EBF Conference is het grootste economische en zakelijke tweedaagse congres van Nederland met een boeiend programma voor studenten, academici, bedrijven en ondernemers. Komende 14e editie De 14e editie van het Engelstalige congres heeft als thema ‘Waves of Change, Oceans of Opportunities’. Dat meldt de Groninger Ondernemers Courant.


Leestijd: 1 minuut

De EBF Conference is al sinds 2009 dé plek waar studenten en bedrijfsleven samenkomen om kennis en inspiratie op te doen over actuele thema’s. Het programma barst van relevante keynotes, interactieve masterclasses, pakkende workshops en interessante en inspirerende (internationale) sprekers.

Het thema van komende editie is dus ‘Waves of Change, Oceans of Opportunities’. “Net als golven, stopt verandering nooit. Dit biedt zeeën aan mogelijkheden en uitdagingen, weerspiegeld in de vier subthema’s die zullen worden behandeld”, aldus de organisatie.

Op College Day, donderdag 6 oktober, zal worden ingegaan op het subthema Man vs. Machine, waarbij kunstmatige intelligentie van zowel een maatschappelijk als bedrijfskundig perspectief zal worden bediscussieerd.

Op Conference Day, vrijdag 7 oktober, worden de overige subthema’s behandeld: Purpose beyond Profits, Survival of the Fittest en Co-opetition: cooperation with the competitor. Deze subthema’s raken aan onderwerpen als MVO, ethiek, continue innovatie, samenwerking en concurrentie.

De EBF Conference heeft elk jaar succesvolle sprekers uit het bedrijfsleven met deze editie onder andere Dimitri de Vreeze (Co-CEO, Royal DSM), Marc Kaptein (Country Director, Pfizer).

Voor partners en deelnemers biedt dit zakelijke evenement goede netwerkmogelijkheden, verdieping van kennis over actuele onderwerpen en de kans om unieke sprekers te beluisteren. Voor lokale bedrijven die animo hebben om het congres te bezoeken is een korting beschikbaar.

Mocht u interesse of vragen hebben, neem dan contact op met Wytse Pel via w.pel@ebfconference.nl.

www.ebfconference.nl