Innovatie

Traditionele NNO 28 Augustusconcert Groningens Ontzet gaat door

De Koninklijke Vereeniging voor Volksvermaken is verheugd dat – alsnog – ongeveer 750 gasten het traditionele NNO 28 Augustusconcert ter viering en herdenking van het Ontzet van Groningen in de grote zaal van De Oosterpoort kunnen bijwonen. Het concert begint om 20.15 uur en duurt ongeveer anderhalf uur.


Leestijd: 1 minuut

Noord Nederlands Orkest donderdagavond op de bühne voor Nieuwjaarsconcert
Noord Nederlands Orkest donderdagavond op de bühne voor Nieuwjaarsconcert

Nu ook het traditionele concert de viering en de herdenking van het Ontzet van Groningen luister bijzet heeft Volksvermaken het gevoel dat ondanks de beperkingen door Corona, de inwoners van Stad en Ommeland, mochten zij dit willen, deze bijzondere dag nog enige invulling wordt gegeven.

Ook andere activiteiten

Naast het concert heeft Volksvermaken eerder voor jong en oud een aantal activiteiten bekend gemaakt. Zo zijn er onder andere ’s ochtends een viswedstrijd voor jongeren aan de oever van de vijver aan de Hora Siccamasingel en ‘s middags een viswedstrijd voor ouderen in Onderdendam. Voor de oudere jeugd is ’s middags in Het Forum het Bommen Berend Festival met optredens van stadsdichter Myron Hamming en andere jonge getalenteerde artiesten.

Over alle activiteiten op en rond 28 Augustus is informatie te vinden op onze website www.volksvermakengroningen.nl Daarop staan ook de links die gebruikt moeten worden voor deelname of het verkrijgen van toegangskaarten voor de veelal gratis evenementen.

Kaarten

Via de site van het NNO en via Spot Groningen kunt u gratis kaarten voor het concert van het Noord Nederlands Orkest met als thema filmmuziek bestellen.

Foto boven: archieffoto van het NNO.