Nieuws

Actie voor behoud Groningse boerderij Hoog Hammen – bekend van Hollands Hoop

Inwoners van Groningen zijn samen met acteur Marcel Hensema een actie begonnen voor het behoud van – en een nieuwe toekomst voor boerderij Hoog Hammen in Midden Groningen. Deze boerderij werd bekend door de televisieserie Hollands Hoop. Om de boerderij een nieuwe toekomst te bezorgen is de Stichting Hoop voor Hoog Hammen opgericht.


Leestijd: 2 minuten

Actie voor behoud Groningse boerderij Hoog Hammen – bekend van Hollands Hoop
Actie voor behoud Groningse boerderij Hoog Hammen – bekend van Hollands Hoop

Stichting Hoop voor Hoog Hammen maakt zich, samen met ambassadeur Marcel Hensema, hard voor een nieuwe toekomst voor boerderij Hoog Hammen.

Men wil van de boerderij een buitenplaats van rust en reuring maken, met voor alle Groningers en bezoekers uit de rest van het land wat wils. Van een ijsje op het achtererf tijdens een fietstocht, tot een overnachting in een van de gastenkamers in het voorhuis, een rustige werkplek tussen de bomen, een voorstelling in het stropak-theater in de schuur of een goed gesprek aan de stamtafel.

Deze boerderij is onderdeel van de LocalGroningen autopuzzelroute Midden-Groningen en er is zelfs een vraag opgenomen over deze boerderij.

LocalGroningen wil graag bijdragen aan dit lokale initiatief en wordt hiermee Vriend van Hoog Hammen. “Daarom hebben we besloten € 250,- te doneren voor dit mooie initiatief in Midden-Groningen. Daar bovenop zal van elke autopuzzelroute die in december en januari verkocht wordt, € 2,50 aan de Stichting Hoop voor Hoog Hammen worden overgemaakt. LocalGroningen ondersteunt lokale ondernemers waar mogelijk om Groningen en het Noorden verder op de kaart te zetten. Daarom zijn we er ook bij gebaat dat dit initiatief slaagt”, aldus Wil Hoogeboom.

Aan de donatie van € 250,- heeft de stichting een bijzondere tegenprestatie gekoppeld, namelijk een fotoshoot in de pronkkamer van de boerderij. De foto's worden gemaakt door fotograaf Wilco van der Laan.

Doneren?

Wil jij ook bijdragen aan de prachtige plannen van Stichting Hoop voor Hoog Hammen? Boek dan een autopuzzelroute en doneer mee voor dit mooie lokale initiatief.

Wil je kans maken op de fotoshoot door Wilco van der Laan in de pronkkamer van de boerderij? Boek dan onze autopuzzelroute Midden-Groningen. We verloten de prijs onder alle boekers die in december of januari een autopuzzelroute Midden-Groningen hebben geboekt.

Wilco van der Laan heeft ook een prachtige landschapskalender voor 2022 uitgebracht, de schoonheid van Groningen. Elke tiende boeker ontvangt zo’n mooie kalender thuis.

Foto boven: Wilco van der Laan.

Meer informatie: https://localgroningen.nl/stichting-hoop-voor-hoog-hammen