Nieuws

Carrière als privacy manager?

Alle overheidsinstanties, in het onderwijs, in de zorg en bedrijven/organisaties die met persoonsgegevens werken, moeten aan de AVG wetgeving (Algemene Verordening Gegevensbescherming) voldoen door o.a. een Functionaris Gegevensbescherming (FG) / Data Protection Officer (DPO) in dienst te hebben of in te huren.


Leestijd: 1 minuut

Carrière als privacy manager?
Carrière als privacy manager?

De opleiding Post HBO privacy management van Frijlande in Groningen is de enige door het CPION geaccrediteerde opleiding op het gebied van privacy in Nederland. De volgende opleiding start op 10 september 2020.

Het unieke in de opleiding is dat privacy management wordt gecombineerd met projectmanagement en verandermanagement.

Naast het schrijven van een afstudeerpaper over een opdracht die in de praktijk is uitgevoerd, wordt ook een schriftelijk examen gemaakt en volgt er een mondeling assessment. Als alle 3 onderdelen succesvol zijn afgerond, krijgt de deelnemer het diploma van de Stichting Post HBO Nederland en wordt de gediplomeerde opgenomen in het Landelijk CPION register en, indien gewenst, ook in het diplomaregister op de Frijlande website. Voor de opleiding is een HBO werk- en denkniveau vereist.

Frijlande is een initiatief van bestaande marktpartijen actief op het gebied van projectmanagement, juridische advisering (privacy), verandermanagement en opleidingen.

Bij Springest, de grootste leverancier-vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen in Nederland, worden de opleidingen van Frijlande door de deelnemers beoordeeld met het cijfer 9,6 als gemiddelde.

In de 2-daagse Basismodule privacy management wordt uitleg gegeven over de AVG en wordt geleerd hoe privacy vraagstukken op een projectmatige en veranderkundige manier aangepakt kunnen worden. Twijfelt iemand nog of de Post HBO opleiding bij hem/haar past, dan kan ook eerst de Basismodule worden gevolgd.

De eerstvolgende klassikale Basismodule is gepland op donderdag 25 juni en 2 juli 2020, inschrijven is nog mogelijk.

Als na afronding van de Basismodule besloten wordt om deel te gaan nemen aan de Post HBO opleiding, dan geeft Frijlande € 500 korting op de Post HBO opleiding.

Frijlande – instituut voor privacy management

Laan Corpus den Hoorn 300

9728 JT Groningen

https://www.frijlande.nl

secretariaat@frijlande.nl

05 98 62 65 00