Nieuws

Droomhuis ontwerpen? Laatste kavel Tersluis in Meerstad te koop

Wil je samen met een architect je eigen droomhuis ontwerpen? In de wijk Tersluis in Meerstad is kavel Overstoom 54 in de verkoop. Vanaf deze plek heb je uitzicht op het Woldmeer: zwemmen, suppen en varen in de zomer, en als het even kan schaatsen in de winter.


Leestijd: 1 minuut

Wonen in Tersluis is wonen dichtbij het Woldmeer met open vaarverbindingen en naast het prachtige Park Meerstad met strand en speelgelegenheden. Overtoom 54 is een uniek plekje; het is de laatste onbebouwde kavel in de wijk Tersluis. De kavel heeft een oppervlakte van ca. 682 m2. De prijs van de kavel is € 268.590,- v.o.n.

Inschrijfprocedure


Vanaf nu is het inschrijfformulier beschikbaar op de website van Meerstad. Je kunt je inschrijven tot zondag 9 juni, 17.00 uur. Na sluiting van de inschrijving wordt er door een notaris geloot. De uitslag daarvan is uiterlijk woensdag 12 juni bekend.

Vragen?


Bij vragen kun je terecht in het informatie- en verkoopcentrum van Meerstad. Een afspraak kan door een e-mail te sturen naar verkoop@meerstad.eu .Kijk voor de actuele openingstijden op www.meerstad.eu/contact.