Nieuws

EasyToys opent eerste fysieke winkel in Groningen

EasyToys, de grootste erotische webwinkel van Europa, opent volgende maand de eerste ‘stenen’ winkel aan het Gedempte Zuiderdiep in Groningen. De voormalige Groningse vestiging van Christine le Duc wordt momenteel verbouwd tot een EasyToys-winkel. Als het aan CEO Eric Idema ligt, is de fysieke winkel in Groningen niet de laatste.


Leestijd: 1 minuut

“Wij zijn dagelijks bezig met het doorbreken van taboes en het normaliseren van het gebruik van sekstoys”, zegt Idema over de winkel. “Eerder hebben we het succes al mogen proeven van de verkoop van onze producten in winkelfilialen van onder meer HEMA, Etos en Jumbo. Hoog tijd dat we onze klanten nu ook kunnen verwelkomen in een échte EasyToys store.”

Advies op maat

Klanten kunnen in de EasyToys-winkel een groot deel van het online EasyToys-assortiment verwachten. Medewerkers van de winkel krijgen een adviserende rol. Idema: “We kunnen veel online, maar een advies dat honderd procent op maat is, krijg je pas als je echt met een medewerker in gesprek bent.” Ook biedt de winkel de mogelijkheid tot het organiseren van verschillende events, zoals feestjes voor vriendinnengroepen, thema-avonden en informatieavonden met seksuologen.