Nieuws

Een van de populairste cafés van de stad staat te koop: Café De Toeter

Een van de bekendste cafés van de stad, Café De Toeter, staat te koop. Aan het populaire café hangt een prijskaartje – voor de inventaris en de goodwill – van een 399.000 euro. Ook niet onbelangrijk: de huurprijs bedraagt per jaar 46.000 euro, zo valt te lezen op Funda.


Leestijd: 1 minuut

Om de ligging hoef je het niet te laten: De Toeter zit aan de Turfsingel, aan de rand van de binnenstad dus en met uitkijk over de Diepenring.  “De grote bomen op de voorgrond zorgen voor voldoende beschutting in de zomer en maken het plaatje compleet. Met een openslaande pui aan de zuidzijde is het in de zon vrij snel goed toeven op het mooie gevelterras”, zo prijst de makelaar het café op Funda. En: aan de overkant zit het vroegere pompstation van Dudok, dat binnenkort wordt omgetoverd tot ‘Dudok aan het Diep’.

Café De Toeter is in de stad vooral bekend vanwege de pubquizzen die er twee keer per week plaatsvinden. De ‘pubquiz’ is bij de verkoop inbegrepen. Het gaat daarbij om een eigen systeem, met meer dan 60.000 authentieke vragen, en fotorondes en plaatjesrondes. Met 1 druk op de knop kan hiermee een quiz gemaakt worden.