Nieuws

Fietser zwaargewond bij aanrijding; automobilist rijdt door

Aan de Stationsweg, voor het Hoofdstation, is dinsdagavond een 64-jarige fietser zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een zwarte BMW. De bestuurder ging er na het ongeval vandoor. De politie is naar hem op zoek.


Leestijd: 1 minuut

Fietser zwaargewond bij aanrijding; automobilist rijdt door
Fietser zwaargewond bij aanrijding; automobilist rijdt door

Volgens de politie gaat het vermoedelijk om een wat ouder model donkere BMW 1-serie. Het is goed mogelijk dat de auto aan de voorzijde beschadigd is. De automobilist is na de aanrijding doorgereden in de richting van het Emmaviaduct/de Emmabrug. Mogelijk is de auto daar afgeslagen richting het centrum van de stad (Emmaplein) of rechtdoor richting de Eeldersingel.

Getuigen gezocht

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval en komt graag in contact met mensen die dinsdagavond 22 februari iets gezien of gehoord hebben in de omgeving van de Stationsweg. Mogelijk zijn er mensen getuige geweest van het ongeval of hebben de auto na het ongeval in de omgeving van de Stationsweg zien rijden. Heb je andere informatie over deze zaak of weet je wie de bestuurder van deze auto is geweest? Neem dan contact op de politie via 0900-8844. Je kan ook anoniem je informatie delen via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Beelden gezocht

Heb je camerabeelden (bijvoorbeeld van een dashcam) uit de omgeving van de Groninger Stationsweg, de omgeving van het Emmaviaduct, de Emmabrug, het Emmaplein of de Eeldersingel? En is op deze beelden het ongeval of de betrokken BMW te zien? De politie roept op deze dan vooral met de politie te delen. Je kan ze uploaden via het tipformulier op politie.nl onder vermelding van zaaknummer 202204713.