Nieuws

Forum Groningen komt tot leven: eerste studenten naar binnen

Het Forum Groningen komt weer tot leven. Sinds gisteren is er weer een beperkt aantal studenten welkom. Ze mogen er onder strenge voorwaarden, met voldoende afstand, weer studeren. Ook op andere plekken van de Rijksuniversiteit of Hanzehogeschool zijn weer ruimtes waar studenten terecht kunnen.>>


Leestijd: 1 minuut

Forum Groningen komt tot leven: eerste studenten naar binnen
Forum Groningen komt tot leven: eerste studenten naar binnen

In het Forum Groningen is ruimte voor driehonderd studenten per dag beschikbaar. Alleen mogen ze niet allemaal tegelijk studeren, maar per tijdslot. ’s Morgens van half negen tot ’s middags één uur, of ’s middags van half twee tot zes uur ’s avonds. De opening is alleen op werkdagen, en studenten moeten wel van te voren reserveren.

Andere plekken waar studenten onder voorwaarden weer welkom zijn, zijn de Universiteitsbibliotheek (UB) of de diverse faculteiten.

Hanzehogeschool

In de UB en diverse faculteiten kunnen alleen RUG studenten studeren die dat thuis niet kunnen. De Hanzehogeschool Groningen heeft voor haar studenten ook studieplekken in de Oosterpoort, het Wiebengagebouw en op de Zernike Campus die Hanzestudenten kunnen reserveren.