Nieuws

Gratis cadeaukaart van 30 euro voor kinderen uit gezinnen met Stadjerspas

Kinderen uit gezinnen met een Stadjerspas kunnen een cadeaukaart ter waarde van dertig euro tegenmoet zien. De cadeaukaart kunnen ze de komende weken gebruiken om iets te kopen in enkele winkels, en is te danken aan een samenwerking van onder meer enkele grote supermarkt-filialen, het Ondernemersfonds Groningen en het project Omarm Groningen.


Leestijd: 1 minuut

Gratis cadeaukaart van 30 euro voor kinderen uit gezinnen met Stadjerspas
Gratis cadeaukaart van 30 euro voor kinderen uit gezinnen met Stadjerspas

In de gemeente Groningen krijgen 5.951 kinderen deze kaart. Deze actie is mogelijk gemaakt door de samenwerking van AH Franchisers, Jumbo, Ondernemersfonds Groningen, Stadjerspas en Omarm Groningen. De cadeaukaart is geldig tot en met 10 januari 2021.

Projectleider Paul Spoelstra van de Stadjerspas is blij dat het gelukt is. ‘We doen dit voor de eerste keer zo in samenwerking met Albert Heijn franchise, Jumbo, het Ondernemersfonds Groningen en Omarm. Dat betekent uitzoeken en bespreken wat kan en hoe we het organiseren. Zo praktisch en makkelijk mogelijk, natuurlijk. En dat is gelukt.’

AH Franchisers en Jumbo zijn blij dat ze een bijdrage kunnen leveren om kinderen van stadjerspashouders wat extra’s te kunnen bieden in deze lastige tijden. ‘We hopen allemaal dat alle kinderen en hun familie genieten van dit extraatje.’

De cadeaukaarten moeten eerst geactiveerd worden. Daarna kan het bedrag besteed worden bij de vijf franchise-vestigingen van Albert Heijn en negen vestigingen van Jumbo in Groningen en Haren.

Meer informatie over de deelnemende supermarkten en de cadeaukaart staat op www.stadjerspas.nl.