Nieuws

Groningse boyband schrijft liefdesverklaring voor prinses Alexia

De Groningse boyband Aantal Jongens heeft een muzikale liefdesverklaring voor prinses Alexia (18) gemaakt. De groep, die bestaat uit vijf jongens uit Huizinge en Middelstum, lanceerde het lied Alexia afgelopen week op YouTube.


Leestijd: 1 minuut

Portretfoto Prinses Alexia 2023
Portretfoto Prinses Alexia 2023

De vijf jongens schreven het lied als ode aan de prinses. Het lied werd eerder al een hit op Tiktok en staat nu dus ook op Youtube.

In het nummer Alexia bezingen de vijf Groningse de schoonheid en gratie van de tweede dochter van Koning Willem Alexander en koningin Maxima. “Alleen al hoe je loopt, ik kan het niet weerstaan”, zingen ze. “Je hebt blauw bloed en ik niet, ik ben normaal dus zie je me niet.” Aan het slot van het lied belooft een van de zangers op een bankje op de Grote Markt in Groningen op haar te wachten. Niet voor eeuwig, zo maakt hij ook meteen maar duidelijk.  “Maar zeg je nee, ga ik verder op jacht.”

Afgelopen zaterdag schoven de jongens aan bij RTV Noord waar ze lieten weten dat ze met het nummer prinses Alexia hopen te overtuigen in Groningen te komen studeren. Het is nog niet bekend wat de prinses volgend jaar gaat doen. Ze heeft haar examens afgerond en heeft nu een tussenjaar.