Nieuws

Hotel Halbert houdt open huis

Altijd al een kijkje willen nemen in het (bijna) gloednieuwe hotel Halbert in de Oude Boteringestraat? Op donderdag 13 juli heb je de kans: tussen 14.00 uur en 16.00 uur is er open huis. “Iedereen die maar wil is welkom”, stelt eigenaar Jan Akkermans.


Leestijd: 1 minuut

Hotel Halbert opende in januari van dit al de deuren, maar van een officiële opening was het nog niet gekomen. Laat staan van een open huis, waarbij nieuwsgierige buurtbewoners, ondernemers, Stadjers en toeristen een blik achter de voordeur kunnen nemen.

Niet alleen het hotel en de hotelkamers zijn te bekijken, ook in de vergaderzalen, café Tjall en natuurlijk ook het bijbehorende restaurant Blume staan donderdagmiddag de deuren open.

Over Halbert

Hotel Halbert heeft een plekje in het vroeger hotel De Ville in de Oude Boteringestraat. Dat hotel is door Jan en zijn vriendin Marloes grondig verbouwd, met als resultaat een boutique hotel met 66 kamers. Bistro ’t Gerecht werd omgetoverd tot fine dining restaurant Blume, met chef-kok Henrice Dijks aan het roer. Blume wist in no time een plekje te veroveren in de vermaarde Michelin-gids.