Nieuws

Dit weekend afsluitingen op Ring Zuid

De zuidelijke ringweg is dit weekend dicht op een aantal plekken. Het gaat om afsluitingen in beide richtingen. Lees snel verder voor een overzicht van de stremmingen.


Leestijd: 1 minuut

Dit weekend afsluitingen op Ring Zuid
Dit weekend afsluitingen op Ring Zuid

Van vrijdag 11 december 22.00 uur tot maandag 14 december 06.00 is de ringweg afgesloten van het Julianaplein tot de afrit 36 bij Laan Corpus den Hoorn in de richting Drachten.

Richting Drachten
In de nacht van vrijdag op zaterdag en van zondag op maandag is de ring ook dicht van knooppunt Euvelgunne tot het Julianaplein, ook in de richting Drachten. Die twee nachten is Ring Zuid dus helemaal afgesloten voor verkeer richting Drachten. Verkeer wordt omgeleid via de oostelijke, noordelijke en westelijke ringweg.

Werkzaamheden
Aanpak Ring Zuid gaat dit weekend het verkeer tussen het Julianaplein en de afrit Laan Corpus den Hoorn van de noordelijke rijbanen overzetten op zuidelijke rijbanen. Twee weken geleden is het verkeer van de  zuidelijke rijbanen al overgezet op twee nieuwe tijdelijke rijbanen. Na het weekend rijdt er geen verkeer meer over de noordelijke rijbanen en kunnen deze gesloopt worden.

Kijk voor meer informatie over deze werkzaamheden op de website van Aanpak Ring Zuid.