Nieuws

Laatste Sint-inkopen? Kijk eens op Warenhuis Groningen (en ontvang je cadeaus vandaag nog)!

Sinterklaas-stress? En nog niet alle cadeaus in huis? Neem dan even een kijkje op het Warenhuis Groningen, waar cadeaus en producten te vinden zijn van zo’n 200 winkels uit de stad. Vandaag besteld, is vandaag nog in huis! Reserveren, en vandaag of morgen in de winkel ophalen kan natuurlijk ook!


Leestijd: 1 minuut

Laatste Sint-inkopen? Kijk eens op Warenhuis Groningen (en ontvang je cadeaus vandaag nog)!
Laatste Sint-inkopen? Kijk eens op Warenhuis Groningen (en ontvang je cadeaus vandaag nog)!

Van schoenen tot chocoladeletters, kinderboeken, geurkaarsen en kleding. Het is allemaal te vinden op Warenhuis Groningen. Met ruim 35.000 producten van bijna 200 winkeliers uit de stad en omgeving was winkelen in Groningen nog nooit zo makkelijk en veilig. Door lokaal te kopen doe je bovendien niet alleen jezelf, maar ook de lokale ondernemers een groot plezier.

Online etalage

Warenhuisgroningen.nl is een soort online etalage: winkelen in de stad Groningen, maar dan gewoon vanuit je luie stoel. Je aankoop wordt per fietskoerier thuisbezorgd of je haalt het op in de winkel. Wirwar, Koffiestation, Reisboekwinkel De Zwerver, Haastje Repje, Broodje van Eigen Deeg, De Kaaskop, Mannenwinkel, Scholma Lingerie, De Roemer en Heksenketel. Het zijn zomaar wat namen van winkels waarvan het assortiment, of een deel daarvan, op Warenhuis Groningen staat.

Het warenhuis is een initiatief van de Groningen City Club (GCC) en werkt samen met andere Groningse bedrijven zoals Zupr en Dropper. Samen zorgen zij voor een assortiment van zo’n 35.000 producten, gratis en duurzame bezorging met fietskoeriers en voor 15.00 uur besteld, betekent dezelfde dag nog bezorgd.

WarenhuisGroningen.nl wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Groningen, het Ondernemersfonds Groningen en natuurlijk de lokale winkeliers.