Nieuws

Media Totaal Noord BV zoekt Journalistiek- en Commercieel talent

Media Totaal Noord BV is een uitgeverij gevestigd in Roden. Wekelijks verschijnen de huis-aan-huistitels De Krant, De Streekkrant en De Krant van Tynaarlo in een totale oplage van 100.000 exemplaren bij deze uitgeverij. Daarnaast wordt er in de reclamestudio gewerkt aan het verzorgen van drukwerk, signing en aankleding van winkelpanden en bedrijven, het bouwen van websites, fotografie-opdrachten en video producties. De uitgeverij werkt aan theatergidsen en magazines en het ontwerpen van huisstijlen.


Leestijd: 2 minuten

Media Totaal Noord BV zoekt Journalistiek- en Commercieel talent
Media Totaal Noord BV zoekt Journalistiek- en Commercieel talent

Op de redactie komen we iemand tekort en dus zoeken we iemand met talent voor schrijven en een oogje voor het nieuws. Iemand die wil aanpakken, die makkelijk schrijft en het leuk vindt veel verschillende onderwerpen om handen te hebben, zal zich bij ons als een vis in het water voelen. We vinden het belangrijk dat iemand gevoel voor nieuws heeft en creatief is.

We bieden een leuke werkplek, fijne collega’s en een  afwisselende baan. Deadlines zijn voor ons vaste prik, dus je moet wel stressbestendig zijn. Goed gemotiveerd is ook fijn; inzet is het halve werk.

Reageren? Graag! Stuur een mail naar info@media-totaal.nl. Voor vragen over deze functie kun je bellen met Maria Wijnands via 050-4065040.

Er is ook ruimte voor nieuw verkooptalent. Een commercieel gevoel is onontbeerlijk. We zoeken een jager, iemand met die gemotiveerd is en wil scoren. Daar draait dit werk niet alleen om. Onze commerciële medewerkers bouwen een band op met hun klanten en adviseren hun op het vlak van promotie en bereik. Deze functie heeft dan ook de mooie titel ‘media adviseur’. Een pré is affiniteit met de mediawereld en drukwerkproducten.

Reageren? Graag! Stuur een mail naar info@media-totaal.nl. Voor vragen over deze functie kun je bellen met Wildo Wijnands via 050-4065040.

Hard werken is de basis, creativiteit onontbeerlijk en plezier maakt het af. In een klein team wordt er elke week gepresteerd. Elke week is er meerdere keren die deadline. Wij worden niet warm van een uitdaging en durven ook wel eens met lef: ‘ja dit kunnen wij’ te stellen. We werken als team, presteren individueel, houden van korte lijntjes en hebben passie voor wat wij doen.

Media Totaal Noord is een echt familiebedrijf. Het is op kantoor altijd dynamisch, er is altijd wat te doen en we komen op de gekste plekken. We werken altijd aan groei en ontwikkelen ons op zowel persoonlijk vlak als met het bedrijf. Veel van wat we doen, doen we vanuit een talent en een grote motivatie. Papieren zijn niet alles. En plezier in wat we doen is ontzettend belangrijk.

Kijk op onze websites voor meer informatie over deze vacatures: www.dekrantnieuws.nl (kopje vacatures), www.destreekkrant.nu (kopje vacatures), www.dekrantvantynaarlo.nl (kopje vacatures) en  www.media-totaal.nl (kopje vacatures).