Nieuws

Online kenniscafé voor Groningse horecaondernemers

Economic Board Groningen (EBG) organiseert op maandag 7 december een online kenniscafé voor ondernemers in de horeca en vrijetijdssector. Trendwatcher Wouter Verkerk laat de ondernemers zien wat er nog wél mogelijk is, en daarnaast delen twee horecaondernemers uit de regio hun ervaringen met de deelnemers. Ondernemers uit de provincie Groningen kunnen zich gratis aanmelden.


Leestijd: 1 minuut

OMT adviseert korte lockdown van twee weken
OMT adviseert korte lockdown van twee weken

EBG organiseert regelmatig EBG Kenniscafés over diverse onderwerpen. De behoefte aan een kenniscafe speciaal voor horraondernemers bleek groot. “Deze ondernemers zitten met veel vragen. Ze vragen zich bijvoorbeeld af of ze een ander verdienmodel kunnen ontwikkelen en hoe ze zich nu alvast kunnen voorbereiden op de periode na corona. Wij willen deze ondernemers graag inspireren en met hen meedenken”, aldus Maarten Soppe, accountmanager bij EBG.

Over Wouter Verkerk

Wouter Verkerk is trendwatcher op het gebied  van Horeca en Gastvrijheid. Jaarlijks verzorgt hij ruim 200 presentaties en workshops voor medewerkers en ondernemers van bedrijven uit de horeca en andere branches die zich verwant voelen met het thema gastvrijheid. Daarnaast publiceert hij wekelijks een veelgelezen blog op zijn website over uiteenlopende thema’s uit het horecavak.

EBG Kenniscafé op 7 december

De online sessie is op dinsdagmiddag 7 december van 13.30 tot 15.00 uur en is bedoeld voor ondernemers (zzp'ers en mkb'ers) uit de provincie

Aanmelden kan via https://www.economicboardgroningen.nl/ebg-kenniscafe-voor-horeca-en-vrijetijdsondernemers

Advies voor ondernemers

Economic Board Groningen ondersteunt ondernemers in Noord- en Midden-Groningen.
Ondernemers met vragen kunnen contact opnemen met Erik Doorenspleet of Maarten Soppe van Economic Board Groningen. Zij kijken graag mee en geven vrijblijvend advies over wat in deze situatie de mogelijkheden zijn. Kijk op www.ebgn.nl voor de contactgegevens.